(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
White Gorilla Haze

Alleen de naam White Gorilla Haze belooft al veel goeds. Een drievoudige kruising tussen Amnesia Haze, Silver Haze en de plakkerige kaskraker Gorilla Glue, en een sativa dominante hybride. Tel daar de zadenmakers van Sensi Seeds bij op en je begrijpt dat je met een juweel van een wietsoort te maken hebt. 

White Gorilla Haze klinkt zeker als een bijzondere wietsoort en is dat ook. Een gestabiliseerde kruising tussen drie knallers van wietsoorten: Amnesia Haze, Silver Haze en de Californische 50/50 hybride Gorilla Glue. Het resulteerde in deze heerlijke hazy hybride met zo’n 35% indica en 65% sativa genetica. Staat garant voor een gulle harsproductie en een zweverige, bijna psychedelische high.

Een bloeitijd die korter is dan je op basis van haar haze-achtergrond zou denken, maakt dit een gewilde dame. De bijzondere hazy smaak van Amnesia en Silver Haze en de dikke, plakkerige hoeveelheid kristallen van Gorilla Glue zorgen voor ongekende potentie en een heerlijk aroma. Dat niet alleen maar na het roken mag je genieten van een verheffende high, zoals we die ook kennen van de beide Haze-ouders.

In de kweekkast…

…wordt snel duidelijk dat je met een sativa dominante wietsoort te maken hebt. White Gorilla Haze groeit snel en graag en produceert tijdens de gehele groeifase niet heel veel geur. Komt de bloeifase echter, dan wordt deze dame dubbel of zelfs drie keer zo groot en verspreid ze haar heerlijke hazy aroma zo ver als je haar toelaat. Buiten doet White Gorilla Haze het geweldig in mediterrane klimaten. Planten van deze wietsoort kunnen dan enorme opbrengsten genereren, en metershoog worden. In Nederland zul je White Gorilla Haze wellicht moeten helpen door te verduisteren, of een beetje geluk moeten hebben met het nazomerweer.

Binnen doet deze dame het in Nederland echter beter. Je hoeft niet lang voor te groeien (tot zo’n 30 centimeter, aldus Sensi Seeds) om planten van gemiddeld een meter hoogte over te houden. Toppen zijn lang en zwaar, en je doet er dan ook goed aan om White Gorilla Haze met wat stokken of een net te ondersteunen. White Gorilla Haze is ook erg geschikt om in een Sea Of Green of SCROG te kweken. Vergeet daarbij niet om haar lange benen te lollipoppen/dieven.

White Gorilla Haze toppen…

…zijn niet alleen een genot voor de neus maar ook een lust voor het oog. De harsproductie komt snel op gang en de grillige toppen laten zich in no time bedekken met een wollige deken plakkerige kristallen. Dit is bij alle mogelijke fenotypen het geval. Ook na de oogst en het drogen, blijven de toppen plakkerig, en trekken ze draden tussen je vingers nadat je ze hebt vastgehouden.

Deze grote harslaag geeft White Gorilla Haze natuurlijk ook haar heerlijke zoete en sterke smaak. Een scherpe hazy basis, met tonen van koffie, dennen en citrus. Het effect is sterk, wat uiteraard te danken is aan het hoge THC-percentage. Je krijgt een enerverende high die dromerig en creatief genoemd kan worden, tot bijna psychedelisch. Dit maakt deze soort meer geschikt om overdag te consumeren, want anders zou je weleens een paar uurtjes wakker kunnen liggen in je bed, terwijl je gedachten alle kanten op gaan.

  • Soort: sativa dominante (65%) hybride
  • Genotype: Amnesia Haze, Silver Haze, Gorilla Glue
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: +/- 10 weken
  • Geur/smaak: hazy, koffie, dennen, citrus
  • Effect: creatief, actief, psychedelisch
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds / White Label
(advertenties)