(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met een bijzonder goed uitgebalanceerde, potente hybride en dikke opbrengsten in het achterhoofd begonnen de zadenmakers van Dinafem aan de creatie van Big Kush. Een fifty-fifty indica-sativa kruising tussen de giganten Big Skunk en OG Kush met monsterlijke opbrengsten en een heerlijke citrus-en-kush geur was het resultaat. Dit is Big Kush: cupwinnaar en delicatesse voor Kush liefhebbers.

Als je alle Cookie, Banana, Sherbet en Zkittles van de afgelopen jaren weer naar een ouderwets lekkere Kush verlangt, dan is Big Kush precies wat je zoekt. En helemaal als je ook niet vies bent van dikke opbrengsten, want dat is haar grootste specialiteit.

Big cupwinnaar!

Big Kush won de eerste prijs in de Zuid-Amerikaanse Copa CABA cannabiscup, en weet dus niet alleen met haar opbrengst harten te winnen. Ook de smaak en kwaliteit liegen er niet om bij deze Kush-hybride, en laten daarmee dan ook maar direct beginnen. Uiteraard is deze wietsoort zeer geliefd onder liefhebbers van Kush, vanwege haar indringende frisse smaak en geur en duidelijk aanwezige limonene terpenen. Tel daar een bovengemiddeld THC-percentage van ongeveer 20% bij op, en je snapt waarom deze diva de Copa CABA op haar naam heeft.

Het effect is een sterk psychoactieve sensatie met tegelijkertijd een fijne lichamelijke ontspanning. Het beoogde uitgebalanceerde effect van Big Kush is daarmee zeer geslaagd.

Grote oogsten

Wietsoorten die de naam ‘Big’ dragen hebben doorgaans een streepje voor bij binnenkwekers maar moeten dat uiteraard wel zien waar te maken. En dat doet deze hybride kruising op basis van Big Skunk en OG Kush zeker. De planten hebben een efficiënte structuur, waardoor de grote opbrengsten mogelijk zijn. Haar slanke takken en open structuur zorgen voor een goede lichtpenetratie. Hierdoor zijn topoogsten en de ontwikkeling van dikke, plakkerige, met trichomen overladen toppen mogelijk. Toppen bevatten nauwelijks blad, waardoor knippen een feest wordt.

Big Skunk bloeit gemiddeld zo’n 8 weken en is buiten rond begin oktober klaar voor de oogst. De dikke compacte toppen maken deze wietsoort wel wat gevoelig voor toprot, dus het valt aan te bevelen om Big Skunk planten buiten op tijd te verduisteren.

 

  • Soort: hybride cupwinnaar
  • Genotype: Big Skunk, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 55 – 60 dagen
  • Geur/smaak: citrus, limonene, Kush, zoet
  • Effect: evenwichtig effect, lichamelijk ontspannen, psychoactief
  • Zadenbedrijf: Dinafem
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertenties)