(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Runtz Muffin kun je met recht keiharde en kleurige snoepwiet noemen. Amerikaanse superwiet die nóg beter werd toen Barney’s Farm zich met de genetica ging bemoeien. Zkittlez, Gelato 33 en Orange Punch werden gekruist om een nieuwe wereld van liefde te creëren – zoals Barney’s Farm het zelf zegt. 

Runtz Muffin is werkelijk een bijzondere wietsoort. Als je de omschrijving ervan leest, dan lijkt die wellicht overdreven maar dat is geenszins het geval. Een kleine zoektocht op Growdiaries levert namelijk meteen het bewijs voor de lovende woorden. Runtz Muffin toppen zijn dik, ontzettend compact, grillig van vorm en hebben een regenboog aan prachtige kleuren.

Als je een fan bent van nieuwe Amerikaanse indica’s dan zul je wel blij worden van Runtz Muffin. Een harde plakkerige indica dominante hybride met een ongekend hoog THC-percentage van 29 procent! Tel daar prachtige regenboogkleuren en een zoete snoepsmaak bij op en het plaatje is compleet. Runtz Muffin is een superwietsoort!

Wil je Runtz Muffin zelf een keer ervaren, dan moet je rekening houden met een bloeiperiode van 8 tot 9 weken. Iets langer dan de bloeifase van een gemiddelde Kush-soort dus, maar deze zoete lekkernij is dan ook een hybride met zo’n 30% sativa genetica. De bloeiperiode doorkomen is trouwens helemaal geen straf want de toppen zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Groene, paarse en lila kleuren, versierd met oranje bloeiharen en glinsterende harskristallen.

Planten worden binnen en na een groeiperiode van ongeveer vier weken, gemiddeld net even hoger dan een meter. Buiten kunnen ze tot twee meter hoog worden, al zal Runtz Muffin in Nederland het beter binnen doen dan buiten. Eenmaal droog en wel gerijpt, is Runtz Muffin een traktatie voor iedere cannabisliefhebber. Al bij het vermalen van de harde toppen ruik je hoe zoet deze dame wel niet is. Terpenen spatten in het rond en zorgen voor zoete snoep en fruitsmaken, terwijl je grinder vastloopt op de plakkerige hars. Smaken worden omschreven als snoep, aardbei, tropische ananas en sinaasappelsnoep.

Als hybride geeft Runtz Muffin een opgewekt maar ontspannend effect. Ze kalmeert de geest en ontspant het lichaam met een euforische en blije high. Hoe kan het ook anders met 29% THC?

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Zkittlez, Gelato #33, Orange Punch
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 56 – 63 dagen
  • Smaak: zoet, snoep, fruitig, tropisch, ananas, aardbei- en sinaasappelsnoep
  • Effect: Opgewekt, euforisch, ontspannend, blij, diep kalmerend
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertenties)