(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Gelato 41 Fast staat voor topoogsten in de ruimste zin van het woord. Dankzij de met trichomen overladen toppen maar ook gewoon omdat deze indica voor dikke opbrengsten garant staat. Tot slot is de kwaliteit van Gelato 41 al helemaal top, en omdat het een ‘fast’ wietsoort betreft kun je daar ook lekker snel van genieten!

Gelato 41 Fast is geen autoflower als je dat misschien dacht, maar wel een volvette Gelato soort. Heerlijke zoete indica wiet uit de familie van de Sherbets, Sorbets en Gelato’s. Een traktatie om je vingers bij af te likken dus – al is dat met deze soort nergens voor nodig want ze levert zwaar commerciële opbrengsten af.

Als nazaat van Gelato-genetica met THC-percentages die consistent boven de 20% uitkomen, is Gelato 41 Fast ontzettend potent. Toppen zijn erg compact, hard en bedekt met een dikke laag delicate trichomen. Deze ongekende dichtheid maakt de toppen meteen ook erg zwaar, en dat is een van de redenen voor de grote opbrengsten met deze soort. Omdat het een ‘fast’ wietsoort is, zijn de toppen ongeveer twee weken eerder klaar dan je zou verwachten voor een fotoperiode-gevoelige wietsoort met zulke grote opbrengsten.

Maar een wietsoort als deze kweek je natuurlijk niet alleen voor de grote opbrengst of de snelle bloeicyclus. De smaak en het effect zijn minstens zo belangrijk. En wat dat betreft kun je met deze dame rekenen op de hoogste kwaliteit. De smaak is heerlijk zoet en doet denken aan dessert-ijs met een vers gebakken vanille/chocoladekoekje on the side. En zulke zoete en tot de verbeelding sprekende smaken zijn eigenlijk alleen mogelijk omdat Gelato 41 Fast wellicht wel de meest potente wietsoort is in het arsenaal van Seed Stockers.

Kwekers met enige ervaring en high end kweekruimtes kunnen mikken op een record THC-gehalte ruim boven de 20%. Het zware gewicht van de toppen maakt dit een van de commerciëlere wietsoorten op de markt. Hij wordt je met klem aangeraden door het hele team van Seed Stockers.

  • Soort: indica dominante wietsoort
  • Genotype: Gelato 41, Gelato 41 Auto FAST
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 56 dagen
  • Opbrengst: XXL (20+% THC)
  • Smaak: Zoet, vanille, dessertijs, snoep
  • Effect: stoned, lichamelijk, goed tegen pijn en slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
(advertenties)