(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Gold bar kush in een corona fles

Dat wiet een medicijn is, betekent natuurlijk niet dat het een bittere pil moet zijn. Gelukkig is Gold Bar Kush dat allerminst. De hybride heeft namelijk een zoete en duidelijk aanwezige sinaasappelsmaak, en zorgt daarnaast ook voor veel kweekplezier. Zelfs in een Corona bierflesje produceert ze haar fruitige toppen, zoals je ziet.

Gold Bar Kush is een fijne wietsoort om binnen te kweken. Een korte maar volle wietplant die een extreem sterke en vooral fruitige sinaasappelgeur produceert. Genetisch gezien combineert ze als hybride indica en sativa, en ook de smaak is een mix van sinaasappel en Kush. Ze groeit lekker snel en is erg stabiel, zodat ook zaadplanten een homogene binnentuin opleveren. Zelfs dus, als je ze in bierflesjes kweekt…

Om tot de hybride te komen, kruisten de zadenmakers van Spliff Seeds hun Medical Kush met een zeer fruitig fenotype van Orange Bud. Dit heeft Gold Bar Kush enerzijds een unieke smaak gegeven, waarin je zowel een pittige Kush als fruitige sinaasappels proeft. Anderzijds gaf het unieke genenspectrum Gold Bar Kush hybride groeikracht, en daarmee ook een betere opbrengst en topstructuur dan haar beide voorouders.

Zoals we al even aanstipten, is Gold Bar Kush een fijne wietsoort om in je kweekruimte te hebben. Ze maakt consequent korte internodes aan, waardoor je bladerdek lekker laag blijft en nauwelijks uitschieters voortbrengt. De geringe hoogte zorgt ervoor dat ook onderin de planten, mooie plakkerige toppen te vinden zijn. Toppen die trouwens ook vrij snel te knippen zijn, dankzij een prettige blad-bud-verhouding.

Deze Kush van Spliff Seeds is geen veeleisende plant, en drinkt haar water netjes op – of je nou veel of weinig voeding geeft. Wel bloeit ze iets langer dan de gemiddelde Kush, namelijk zo’n 65 dagen maar dat is de moeite van het wachten meer dan waard. Gold Bar Kush toppen zijn immers niet te versmaden. En nadat je van de heerlijke sinaasappel-met-kush smaak hebt genoten, komt de volgende verassing: een vrolijke en energieke high gevolgd door een kalmerende lichamelijke ontspanning.

Medicinaal is Gold Bar Kush zeker ook. Niet alleen door de invloed van Medical Kush maar tevens door de aroma’s van Orange Bud. Ze wordt vaak gebruikt tegen stress, chronische pijn, depressie, een gebrek aan eetlust en zal ook het slapen wel vergemakkelijken.

  • Soort: hybride wietsoort
  • Genotype: Medical Kush, Orange Bud
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 – 10 weken
  • Geur/smaak: zoet, fruitig, sinaasappel, kush
  • Effect: vrolijk, energiek, high, lichamelijk ontspannen
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
[Foto’s: ButtersStotch, Growdiaries]
(advertenties)