(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Strawberry Fields

Zeg, wordt het niet weer eens tijd voor een lekker fruitig wietsoortje? Zo’n sappige hybride waarbij het water je al in mond loopt als je eraan denkt? We hebben het over Strawberry Fields, een kruising van Crockett Family Farms, met de smaken van banaan, aardbei en mandarijn. Allemaal 100% puur natuur. 

Als je van Amerikaanse terpenenbommen houdt, dan kun je je lol op met Strawberry Fields. Deze kruising is afkomstig van de craft cannabis zadenmakers van Crockett Family Farms, maar is gewoon in Nederland te bestellen dankzij de helden van DNA Genetics. Het is een kruising tussen Strawberry Banana en de meest fruitige wietsoort die er is: Tangie.

Er zijn geen Beatles opgeofferd om deze plakkerige wietsoort te maken. Wel een gewilde vrouwelijke Strawberry Banana plant, en een bijzondere mannelijke Tangie wietplant. De hybride is daarmee voor zo’n 65% sativa dominant, en draagt nog zo’n 35% indica kenmerken. Eén daarvan moet haast wel de bloeifase zijn want die is met een week of 8, 9 behoorlijk kort te noemen.

Als we zeggen dat Strawberry Fields harsrijk is, is dat een understatement.

Strawberry Fields is een zeer harsrijke wietsoort die boordevol zit met de fruitige terpenen van aardbeien, banaan en mandarijnen. Zorg dus maar voor een goed werkend koolstoffilter in je kweektent want de geur die deze toppen verspreiden is zeer zoet en intens. De dikke laag kristallen maakt Strawberry Fields ook een eersteklas wietsoort om concentraten of (bubble) hasj van te maken.

Het effect van Strawberry Fields is sterk en een goede balans tussen blijdschap, ontspanning en euforie, maar maakt ook even zo slaperig. Een fijne pijnstiller dus, en een beresterke wietsoort om een winterslaap mee in te luiden.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Strawberry Banana, Tangie
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: zoet, fruitig, citrus, bessen
  • Effect: ontspannen, blij, slaperig, goed tegen pijn of slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Crockett Family Farms
  • Verkrijgbaar bij: DNA Genetics
(advertenties)