(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op zoek naar een lekkere en bovendien bekroonde wietsoort voor dagelijks gebruik? Dan is El Patron misschien wel precies wat je nodig hebt. Als hybride is deze Royal Queen Seeds ‘USA Premium strain’ in alle opzichten in evenwicht. Met een kruidige smaak en een gebalanceerd effect, kan deze wiet gewoon altijd.

Over het algemeen de beste

Als je de naam El Patron hoort, dan denk je nou niet meteen aan een heel erg algemeen wietje. Toch won de kruising tussen AMG en Shiva, in de Highlife Cup van 2019 de eerste prijs in de categorie algemeen. En daar is dus helemaal niets mis mee, want de deskundige juryleden van Highlife weten waar ze het over hebben.

El Patron wiettop

El Patron is gezegend met een mooie laag trichomen…

We stipten het al even aan; El Patron is een hybride kruising tussen AMG (Amnesia Mac Ganja) en Shiva. De ene is een sativa dominante wietsoort en de ander een indica, en zo komt El Patron zelf uit op zo’n 60% sativa en 40% indica. Ze is goed met THC bedeeld en heeft een fruitige smaak, en een ontspannen evenwichtig effect. Bij een lage dosering merk je een lekkere head high die de creativiteit, alertheid en sociale vaardigheden stimuleert. Rook of damp je wat meer, dan slaat de indica kant van El Patron je om de oren, en voel je een kalmerende, lichamelijke ontspanning.

Dus of je nou naar een (piepklein corona-)feestje gaat, of gewoon thuis wat blijft zitten mijmeren, El Patron kan altijd. Wellicht is dat ook de reden dat cannabis-chefs graag met deze wietsoort koken. El Patron zal niemand voor het gastronomische hoofd stoten maar geeft tegelijk wél een lekkere krachtige Kush- en citrussmaak aan gerechten en baksels.

Allemansvriend

Ook om te kweken is El Patron een gemoedelijke dame. Ze laat zich gemakkelijk trainen en groeit niet meteen de pan (of kweekkast) uit. Je kunt haar binnen of buiten kweken, waarbij de planten mooi breed ontwikkelen. El Patron kan wat uitbundig zijn, want het blijft natuurlijk wel een baas. Gelukkig maar want anders zouden de oogsten ook niet zo mooi zijn.

  • Soort: hybride (60% sativa, 40% indica)
  • Genotype: Amnesia Mac Ganja, Shiva
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Smaak/geur: kruidig, fruitig
  • Effect: gebalanceerd, potent
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)