(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Runtz

Runtz. Wel eens van die wietsoort gehoord? Het is één van de meest populaire wietsoorten in Amerika van het laatste jaar. Niet zonder goede reden want Runtz is ontzettend potent en superzoet. Zadenbedrijf Zamnesia haalde eerder al de fotoperiode-gevoelige Runtz naar De Lage Landen, en nu kun je de supersoort mét korting  (code: GIFTCNNBS) ook als autoflower kweken.

Het is een van de laatste wietsoorten die de oversteek van wietparadijs Amerika naar Europa maakte: Runtz. En net als haar voorgangers OG Kush, Gelato, Sherbet, Girl Scout Cookies en meer, is ook Runtz een bijzondere smaaksensatie. Runtz is extreem zoet, heeft een dik gehalte aan THC en wordt zelfs in de handen van een middelmatige kweker een exclusief rokertje.

Runtz Auto

In maart van dit jaar konden we je al wijzen op de aankomst van Runz in het Europese vasteland, en nu is ook de automatisch bloeiende Runtz aangekomen. Of liever gezegd, gemaakt door de zadenmakers van Zamnesia Seeds. Runtz Auto is namelijk het product van een kruising tussen Gelato, Zkittlez met een vleugje Ruderalis om haar automatisch te laten bloeien.

Genotypisch is Runtz Auto een hybride met ongeveer evenveel indica als sativa invloed. En als je dacht dat Runtz Auto wel heel moeilijk te kweken is dan heb je het mis. Hybrides als dit zijn namelijk gezegend met hybride groeikracht, het vermogen om snel en sterk uit te groeien tot een prachtige wietplant met een sterke veerkracht. Dit zorgt er ook voor dat de soort een feestje is om te kweken, en jouw als kweker een hoop ellende bespaart. Met een heel klein beetje geluk wordt Runtz Auto dus precies zoals die bedoeld is: zoet, compact, exotisch en zeer potent!

Exotisch zoet en stoned

Runtz combineert zogezegd Zkittlez en Gelato; twee andere superwietjes die zo genoemd werden vanwege hun uitzonderlijke zoete en exotische smaken. Gecombineerd met een klein beetje Ruderalis, is Runtz Auto net zo zoet, net zo stoned en nóg makkelijker te kweken. Runtz Auto is exoisch zoet en stoned.

Als autoflower groeit Runtz een week of twee, waarna de bloeifase voorzichtig begint met een snelle strek. De planten doen dit helemaal vanzelf dus je kunt je kweeklamp gewoon op 18/6 laten staan. Ongeveer 11 weken na het ontkiemen van de zaadjes kun je aan oogsten gaan denken maar voor het lekkerste resultaat laat je haar nog even staan.

Gratis Runtz Auto plantje

Mocht je de 23% THC-knaller Runtz Auto een kans in je kweekruimte willen geven dan is dit misschien wel hét moment om dat te doen. Wij van CNNBS hebben namelijk voor je geregeld dat je een gratis Runtz zaadje bij je bestelling ontvangt. De code GIFTCNNBS werkt tot het einde van oktober en één keer per klant. Bestellen en een gratis zaadje ontvangen kan uiteraard alleen op de Zamnesia website zelf.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Gelato, Zkittlez, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10-11 weken van zaad tot oogst
  • Smaak: zeer zoet, exotisch, fruitig, snoep
  • Effect: evenwichtig, zeer potent, 23% THC
  • Zadenbedrijf: Zamnesia Seeds
(advertenties)