(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We weten natuurlijk niet hoe jouw ego erover denkt maar de ziel moet ook weleens ontspannen. En de hybride wietsoort Godfather OG is daar het perfecte hulpmiddel voor. Schuif je aardse sores dus maar lekker opzij en geniet van een van de sterkste wietsoorten van het huidige moment. Dit is Godfather OG, oftewel OG Kush x Alpha OG.

Als je zoals de saddhu’s van India wiet gebruikt om de diepste krochten van je ziel te openen, dan kun je maar beter een wietsoort kiezen met veel THC erin. Deze indica dominante kruising tussen OG Kush en Alpha OG bijvoorbeeld, want die hebben ze vast niet voor niets Godfather OG genoemd. Met een THC-percentage dat tot 34 procent kan oplopen, is de hybride in ieder geval sterk genoeg om je ego even de mond te snoeren.

Godfather OG

…is een van de krachtiger wietsoorten van dit moment. Een hybride kruising tussen OG Kush en Alpha OG, met ongeveer 60% indica-eigenschappen, en een creatie van het Californische Herbal Remedies. Maar als je dacht dat een strain met zulke specs wel ongelooflijk moeilijk te kweken moet zijn, dan heb je het mis. Godfather OG kan in ieders handen een geweldige oogst opleveren, want gelukkig gaat kwaliteit in dit geval  hand in hand met kweekgemak. Godfather OG is gefeminiseerd en hoeft gemiddeld slechts 8 weken te bloeien. Het is een sterke hybride die tegen een stootje kan.

Fruitig met ‘intense afdronk’

Hoewel Godfather OG verder niets met wijn van doen heeft, heeft een mooi gekweekte Godfather OG top volgens zadenbedrijf WeedSeedsExpress wel een fruitige druivensmaak. Ze is ‘jeugdig en speels, als een heerlijk gerijpte fles wijn, maar met een volwassen en intense afdronk’. Oftewel, een bijzondere en zoete wietsoort met een intense geur en smaak en vooral een extreem hoog THC-percentage.

Toch slaat Godfather OG ondanks de enorme hoeveelheid THC je niet keihard om de oren met een narcotische verdoving. Het effect is beter te omschrijven als een volledige ontspanning, die begint met een tinteling in het hoofd en geleidelijk haar weg naar de rest van je goddelijke lijf vindt. Onderweg worden al je zintuigen op scherp gezet tot je een fijne mentale high ervaart, in combinatie met een lekkere lichamelijke buzz.

  • Soort: hybride wietsoort (60% indica, 40% sativa)
  • Genotype: OG Kush, Alpha OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: intens, zoet, fruitig, druiven
  • Effect: mentale high, fysieke ontspanning, zeer hoog THC-percentage
  • Zadenbedrijf: WeedSeedsExpress
[Openingsbeeld: WeedSeedsExpress / sumroeng chinnapan, Shutterstock]
(advertentie)