(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De naam Monster Bud Kush suggereert een monsterlijk goede wietplant met dikke toppen en de lekkere indringende geur van een typische Kush. Al het goede van Kush dus eigenlijk. En dat klopt ook wel aardig, want Monster Bud Kush heeft alle eigenschappen die Kush zo populair hebben gemaakt. 

Al het goede van Kush vind je terug in Monster Bud Kush. Maar hoewel haar naam wellicht aan een nieuwe, Amerikaanse cannabiscreatie doet denken, is het een originele landsoort uit de Kush-regionen in het noorden van Afghanistan en Pakistan. Echte onvervalste Kush dus, met mooie opbrengsten, een korte bloeitijd, stevige compacte toppen, een fijn lichamelijk narcotisch effect en een dikke vette laag trichomen.

Onvervalste Kush

Als het om Kush wietsoorten en kruisingen gaat, dan valt er voor de thuiskweker nogal wat te kiezen. Er zijn waarschijnlijk honderden wietsoorten op basis van Kush, maar dat is deze Kush allemaal niet. Het gaat in dit geval namelijk om een nagenoeg pure Kush – een onvervalste originele landsoort. Dit maakt Monster Bud Kush erg stabiel en met voorspelbare eigenschappen.

En mooie eigenschappen ook, in dit geval. Om te beginnen heeft deze Kush-soort namelijk die typische indringende geur en smaak met sterke aardse (dennen) ondertonen. Het effect is sterk en veroorzaakt de diepe lichamelijke ontspanning die Kush zo ontzettend gewild maakt. De ideale wietsoort dus om ontzettend mee te relaxen, en een gebrek aan eetlust, pijn, angst, slapeloosheid en stress te bestrijden.

Moet je haar alleen nog even kweken. Ook dat gaat prima met deze monsterlijke Kush-soort. Planten kunnen behoorlijk groot worden en opbrengsten van 400 gram per vierkante meter opleveren. De bloeifase duurt 7 tot 8 weken en Monster Bud Kush is veerkrachtig en sterk. Hierdoor kun je haar ook als beginner goed kweken; een klein kweekfoutje hier of daar wordt niet meteen afgestraft.

Kortom, wil je weten waar de Kush-hype van de laatste jaren nou precies over gaat, dan kun je heel goed met Monster Bud Kush uit de voeten. Makkelijk te kweken, stabiel, en met de typische eigenschappen van Kush!

  • Soort: Indica, Afghaanse Kush
  • Genotype: Afghan, Kush
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: sterk (17% THC), lichamelijk ontspannen, goed tegen pijn, stress en slaapproblemen
  • Smaak: indringende geur en smaak, aards, dennen, typische Kush-smaak
  • Zadenbedrijf: Zamnesia Seeds
(advertenties)