(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

White trash heibel in Springfield, Ohio. Een jonge vrouw genaamd Smith slaapt daar bij een kennis, in het gezelschap van 22 honden. Waarom ze dat in godsnaam zou doen is ons een raadsel, feit is dat ze haar wiet kwijt is als ze wakker wordt (gemaakt)… opgevreten door één van de honden volgens haar. Daarna loopt alles finaal uit de losse handjes.

1 van de 22 honden heeft graag wiet

Ruzie om wiet, het kan de beste gebeuren. Wiet is tenslotte heel erg lekker. Maar het geval van de 20-jarige Desarae Smith uit de stad Springfield in de staat Ohio (waar cannabis illegaal is voor de goede orde) slaat alles, letterlijk.

Afgelopen maandag moest de politie eraan te pas komen, nadat mevrouwtje Smith weigerde om de woning van de hondenliefhebbers te verlaten, zo rapporteert de krant Springfield News-Sun. Toen de agenten ter plekke waren lag dit schepsel van God echter te slapen op de bank en moesten de agenten haar wakker maken.

Volgens de eigenaar – eveneens vrouw – van de 22 fikkies ontstond er ‘verbaal geweld’ ofwel een fikse woordenruzie met Desarae over wiet, wiet die ze kwijt was en die volgens haar nu  zeker en vast in de hongerige maag van 1 van die 22 honden zat. Dat hoef je inderdaad niet te pikken en dus eiste onze Desarae het geld terug dat de wiet haar gekost had.

Slaan en trappen

Omdat de politie erbij kwam, sommeerde de agenten Desarae echter om huiswaarts te keren. ‘Ms Smith begon te schreeuwen over het geld dat ze voor haar wiet wilde zien en weigerde te vertrekken’, zo lezen we in het politierapport. ‘Agenten vertelden haar zich koest te houden en te vertrekken.’

De war on drugs wordt ook op kleine schaal uitgevochten… [beeld: Doug Shutter/Shutterstock]

Nu verzamelde Smith haar spullen en stormde uit het hondenhuis, zij het vloekend en tierend aldus het officiële verslag van de autoriteiten. Toevallig stonden er twee vrouwen buiten en die werden dus pardoes door ons heethoofdje aangevallen, recht in het vizier van de politieagenten. ‘Mevrouw Smith liet haar spullen vallen en viel aan. Ze greep het haar (van 1 van de 2 vrouwen dus, red.) en begon te slaan en  trappen naar het hoofd en het lichaam.’ Daarna draaide ze zich om en viel de tweede omstander aan, aldus het rapport. ‘Ms Smith then grabbed (her) and began punching and kicking her in the head and body’, lezen we opnieuw…

De wiet wordt duur betaald

Uiteindelijk kregen de agenten toch genoeg van deze bitchfight en ze haalden de vechtende vrouwen uit elkaar, waarna Desarae Smith werd gearresteerd. De twee dames die werden aangevallen hielden er geen zichtbare verwondingen aan over en ze weigerden bovendien medische behandeling, zo meldt het politieverslag.

De borgsom voor Smith werd vastgesteld op duizend dollar elk voor 2 aanklachten van mishandeling. Daarnaast werd ze op de bon geslingerd voor ‘criminal trespassing’ (à 250 dollar) en ‘disorderly conduct charges’ (opnieuw 250 dollar)…

Dus uiteindelijk bedraagt de rekening voor dat plukje wiet dat ze kwijt raakte 2.500 dollar… een hoop geld voor een hoop stampij als je het ons vraagt.

[openingsbeeld:  prizma/Shutterstock]
(advertentie)