(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een jaar lang was hij niet verkrijgbaar maar nu is de biologische hennepthee van Medihemp terug. Niet zomaar een thee; hiermee zet je een kopje warmte, verfrissing en gezondheid in één. En om te vieren dat ie weer verkrijgbaar is, heeft de Hennepman  momenteel een leuke weggeef-actie in zijn shop.

Hennepthee uit Oostenrijk

Deze hennepthee wordt gemaakt van uitsluitend het blad van de hennepplant, je vindt hier geen takjes en zaden in terug. De hennepplant die Medihemp gebruikt voor dit product, komt van een biologisch teelt. De plantage (die eigendom is van Medihemp) bevindt zich in Oostenrijk.

Om een eindproduct neer te zetten dat voldoet aan de kwaliteitseisen die zij eraan stellen, worden de bladeren met de hand gesorteerd. Hierdoor kun je er als consument zeker van zijn dat je een thee van zeer hoge kwaliteit koopt en nuttigt.

Een kopje gezondheid

Hennepthee wordt gemaakt van zogeheten industriële vezelhennep, de bladeren van deze plant bevatten de veelzijdige stof CBD. De dosis CBD in de thee is laag, in ieder geval vele malen lager dan in de druppels die verkrijgbaar zijn als CBD-olie. Daardoor heeft de thee misschien officieel geen genezende werking, maar toch zijn er gezondheidsvoordelen verbonden aan het drinken ervan:

  • Een rustgevende en tegelijkertijd verkwikkende werking
  • De thee bevat CBD, antioxidanten en magnesium
  • De thee kan bloedarmoede voorkomen, want het is een bron van ijzer

Thee, specerij, wierrook of bad

Een kop thee zet je door een kleine theelepel hennepthee in een kopje te doen en dit op te gieten met gekookt water dat licht afgekoeld is. Door niet direct het kokende water op te schenken behoud je de waardevolle stoffen. Voor een liter hennepthee gebruik je ongeveer 5 à 10 gram van het blad op een liter gekookt water. Laat in beide gevallen de thee trekken naar persoonlijke smaak.

Medihemp hennepthee is niet alleen te gebruiken als thee, maar ook als specerij, wierook of als toevoeging in bad.

HEMPiSHOP viert comeback Medihemp thee

Bij HEMPiSHOP kun je terecht voor het grootste assortiment hennepthee, je hebt daar volop keuzemogelijkheden. Voor iedereen is er wel een thee naar wens (en smaak) te vinden. Aangezien de Hennepman zelf net zo blij is met de terugkeer van de thee van Medihemp als wij, heeft hij een leuke actie bedacht om dit te vieren:

Bestel nu hennepthee bij HEMPiSHOP en ontvang automatisch een gratis verpakking Golden Latte! De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus ben er snel bij. (Maximaal 1 gratis verpakking per bestelling)

Golden Latte is ook een aanrader om jezelf mee te verwennen, want dit product bevat het heilzame kruid kurkuma. En die kent ook veel gezondheidsvoordelen:

  • Het heeft een positieve invloed op het verteren van je eten
  • Het werkt ontstekingsremmend
  • Heeft een gunstig effect op hart en bloedvaten
  • Het houdt je mentaal in vorm
  • Het heeft invloed op de insulinespiegel in het bloed
  • Het versterkt je afweersysteem
  • Kurkuma heeft een positieve uitwerking bij kanker

Gun het jezelf

Doe jezelf de heerlijke thee van Medihemp cadeau en neem die gratis verpakking Golden Latte in ontvangst. Wees er snel bij, want OP=OP!

(advertenties)