(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je hebt ze ertussen zitten hoor, blowers die zo dom zijn dat je ze bijna de joint zou afpakken. Nee, we hebben het niet over Justin Bieber maar over een 37-jarige inwoonster van Texas, Amerika. Waar wapens helemaal oké zijn maar wiet helemaal niet.

Sterker nog, ze tiefen je daar zonder pardon tien jaar de bak in als je planten kweekt, waarbij je je huis ook nog kwijt raakt. Je zou dus mogen verwachten dat als je bij een illegale dealer wiet koopt en niet tevreden bent over de kwaliteit van het aangebodene, de handelaar Oost-Indisch doof blijft voor je klacht, dat je dan  je verlies accepteert. We hebben het hier bovendien over 40 dollar. Zo niet deze Texaanse vrouw (niet die op de foto, dat is een andere Texaanse), die pardoes de politie ging bellen om te klagen over de slechte wiet!

texasWiet tussen de tieten

Had ze beter niet kunnen doen, de oelewapper. Onmiddellijk rukte er een cop uit richting het huis van de ontevreden wietklant. Onze bolleboos was vervolgens ook nog zo slim om na de vraag of ze de marihuana nog in bezit had, volmondig ja te zeggen. Ze greep in haar beha, trok er een zakje wiet vandaan en gaf de shit aan Oom Agent. En wat denk je? Ze werd gearresteerd ja. Ook al probeerde het onnozele wicht zich er vervolgens nog uit te kletsen dat het slechts om zaad en residu ging, haar wacht vast en zeker een veroordeling.

Straffen in Texas niet voor de poes

Want in Texas houden ze niet van plantjes. Bezit van een kleine hoeveelheid kan je al tot 180 dagen cel opleveren. Of je krijgt voorwaardelijke gevangenisstraf als je bereid bent een afkickprogramma te volgen, wat je succesvol moet afronden om de aanklacht te laten verdwijnen. En dan heeft de vrouw nog mazzel dat het een zakje van 40 dollar betrof. Als je meer dan 56 gram wiet in bezit hebt, vlieg je tussen de 180 dagen en 20 jaar (!) de cel in, los van een boete van soms10.000 dollar. En bij meer dan 900 kilo marihuana dreigt zelfs levenslang…

(advertentie)