(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Voor wie eens iets anders wil dan het doorsnee patatje met, biedt frietspeciaalzaak Dr. Pieper in Amsterdam sinds woensdag het ‘wietje met’. Dat is een gewone friet met een bijzondere mayonaise erbij, bestaande uit o.a. hennepzaadolie en CBD-olie. Gezond snacken behoort nu dus tot de mogelijkheden!

Gezond en lekker: ‘wietje met’

Dr. Pieper ligt aan de Kinkerstraat 124 in Amsterdam Oud-West en bestaat nog geen jaar. Maar de dokter die het daar voor het zeggen heeft – eigenaar Jelle Westland – heeft wel inzicht in de laatste gezondheidstrends. Met zijn ‘wietje met’ haakt hij namelijk perfect aan bij twee lifestyle trends: gezonder eten en CBD gebruiken als voedingssupplement.

‘Omdat dokter Pieper vindt dat het nemen van gezonde voedingsmiddelen ook plezierig kan zijn heeft hij nu een saus ontwikkeld die niet alleen heel lekker is, maar tegelijkertijd ook gezonde stoffen bevat. Dat is voor ons doktoren natuurlijk erg belangrijk’, stelt Westland tegenover de website Lunchroom.nl.

Op de site van Dr. Pieper wordt het ‘wietje met’ uiteraard speciaal aangeprezen

Getest door klanten

Hoe smaakt zo’n wietmayonaise dan, zul je je afvragen. De saus is een mix van eigeel, citroensap, witte wijnazijn, mosterd, honing, hennepzaadolie, CBD-olie, peper en zout. Stoned ga je er dus zeker niet van worden, maar een coffeeshop in Amsterdam is nooit ver weg dus dat probleem kan eenvoudig worden getackeld als je zo, ‘wietje met’ gaat uitproberen.

Volgens Dr. Pieper smaakt zijn nieuwste vinding ‘romig, zoetig en heeft het een lichte wietsmaak met een heel volle structuur’. En dat laatste is dan vooral te danken aan de hennepzaad- en CBD-olie natuurlijk! Hij heeft wat klanten al stiekem laten testen en voorproeven en die omschrijven de wietmayo met woorden als ‘lekker’, ‘fris’ en ‘romig’…

En als toetje… wietijs!

Nou weten wij hier uiteraard al langer van de vele heilzame effecten van CBD, maar Dr. Pieper wil ze toch nog even graag noemen. Zijn ‘wietje met’ is bij o.a. bij de volgende kwalen, ziektes en aandoeningen een verlichting: pijn, ontstekingen, reuma, depressie, epilepsie, slaapstoornissen, kanker, ADHD, angst en stress.

Vooralsnog is de wietmayonaise een tijdelijk experiment, maar als de klanten enthousiast blijken en blijven, gaat ie vast op het menu bij Dr. Pieper. En daar blijft het ook niet bij, want achter de schermen bij de dokter wordt er ook al hard gewerkt aan een speciaal… wietijs.

(advertenties)