(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het bedrijf MedMen presenteert zichzelf graag als een soort Albert Heijn van de legale cannabiswereld. De beste, de grootste… dat soort werk. Inclusief ietwat megalomane reclames waarin men zichzelf – zonder veel humor of zelfspot – als redders van de natie afbeeldt. Zoiets als dit dus:

Inderdaad, dat mag wat kosten allemaal, zeker als je weet dat voor dit ‘The New Normal’ spotje van 2 minuten Oscar-winnaar Spike Jonze werd ingehuurd als regisseur.

Voer voor de cynische vuilbekkende jongerenbende uit South Park dus, om MedMen van repliek te dienen. Te meer daar de vader van Stan, Randy Marsh, een kleinschalige wietkwekerij in South Park runt: Tegridy Farms. En dus kwamen de makers van de animatieserie met een eigen reclame als antwoord op die van MedMen.

Overigens raakten South Park en MedMen vorige week opnieuw (virtueel) slaags, toen er in een aflevering de draak werd gestoken met het pleidooi van MedMen om de thuisteelt van wiet te verbieden (ten gunste van bedrijven zoals zijzelf uiteraard)… dus the battle continues!

(advertenties)