(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De beroemde Britse journalist en schrijver Pierse Morgan – bekend van het immens populaire tv-progamma ‘Good Morning Britain’ – is te gast bij zijn sportheld Mike Tyson. Die woont in Californië en daar is wiet legaal. Iron Mike zit tegenwoordig dan ook dik in die legale cannabisbranche, o.a. met plannen voor een wietresort in de woestijn en natuurlijk zijn programma Hot Boxin’.

Hotboxin’ staat voor het flink blowen in een afgesloten ruimte zodat de THC-dampen je blijven omringen na de eerste keer inhaleren. Het kan in een auto, in een wc of met een motorhelm op je knar en dus ook in een radiostudio. En dat boxin refereert als woordspeling uiteraard ook aan de voormalige professie van Mike, boksen, wat dacht jij?

De 54-jarige Engelsman krijgt van de oud-wereldkampioen boksen op een gegeven moment vanzelfsprekend een joint aangereikt. “Wat is de bedoeling dat ik hiermee doe?” vraagt Pierse nog quasi-onschuldig. “Smoke it!” roept Mike en de rest is geschiedenis.

De beelden gaan inmiddels als een razende Roeland over de sociale media, want het zijn twee beroemdheden waarvan je nou niet 1-2-3 verwacht dat ze voor het oog van de camera samen knetterstoned een interviewtje doen 😉

Oh ja, bovenstaande video is een kort verslagje van een nieuwszender, wil je de hele anderhalf uur durende uitzending van Mike Tyson en Pierse Morgan bekijken, dan klik je op onderstaande video van de 24ste aflevering van Hot Boxin’:

(advertenties)