(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zonder schaamte presenteert Canndescent – uitgesproken als Can-Des-Ent – zich als het meest luxe en daardoor ook een van de duurste wietmerken op de legale markt. Ze noemen hun cannabisproducten zelfs ‘ultra-premium’, haha. Alleen al de verpakkingen van hun toppen, voorgedraaide joints en cartridges met hasjolie zijn om van te smullen.

Bij Canndescent doen ze niet aan typische soortnamen als Girl Scout Cookies, Blueberry OG of Gorilla Glue… Nee, de 5 verschillende strains van dit Californische wietbedrijf heten: Calm, Cruise, Create, Connect en Charge. En denk nou niet dat de consument niet zit te wachten op hippe wiet in een lekkere verpakking; in 2017 was Canndescent nummer 1 qua aantal verkochte kilo’s toppen in de staat Californië!

Daaruit kunnen we terecht concluderen dat er met de wiet zelf niets mis is. Integendeel, zoals je in deze aflevering van de serie ‘Canna Cribs’ kunt zien. De makers gingen langs in het heilige der heilige van Canndescent, dat in de Amerikaanse media vaak wordt omschreven als ‘inventor of luxury cannabis’. Zelf prefereert de onderneming liever de slogan ‘Art of Flower’.

Binnenkijken dus in hun wietkwekerij in Desert Hot Springs, waar jaarlijks bijna 5.000 kilo topwiet wordt geteeld!

(advertenties)