(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hoe graag de gemeente Utrecht wilde dat het experiment met gelegaliseerde wietteelt in de stad doorgang vond, blijkt wel uit het feit dat ambtenaren de Cannabis Social Clubs hielpen met raad en daad. Dat onthult De Telegraaf vandaag.De krant die graag ons gedoogbeleid de nek omdraait vroeg stukken op, waaruit blijkt dat bijvoorbeeld de oprichtingskosten en juridische bijstand voor rekening van de gemeente kwamen. Ook schreven ambtenaren de statuten voor de stichtingen om zo meer kans van slagen bij het ministerie te hebben.

Het linkse stadsbestuur van Utrecht wil al jaren experimenteren met gereguleerde cannabisteelt. Helaas werden en worden alle initiatieven door minister Opstelten van Justitie & Veiligheid bij voorbaat afgewezen. Zelfs de hulp van gemeente-ambtenaren en adviezen van externe advocaten mochten niet baten.

Natuurlijk gaat De Telegraaf helemaal los op deze ‘enorme verkwisting van gemeenschapsgeld’ en wil de VVD-fractie in Utrecht nu opheldering over de gang van zaken. Wij kunnen alleen maar treuren over zoveel domheid en agressie van de zogenaamde liberalen. Gelukkig mogen we in maart gaan stemmen…

 

(advertentie)