(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kijk, daar kunnen wij nou kwaad om worden. Dit soort gedrag van blowers of growers bezorgt ons allemaal een slechte naam. En daarom nagelen we ze met plezier aan de schandpaal. Wie, wat en waarom lees je hier!

 

Eikel 1 – Man uit Duiven

Op de Hommelseweg in Arnhem komen we de eerste enorme domme wieteikel tegen. Een man dacht daar stoer te gaan doen. Hij botst om te beginnen door eigen schuld tegen een andere auto, rent vervolgens weg en komt daarna doodgemoedereerd terug om te kijken naar de ophef die hij heeft veroorzaakt. Politie-agenten zagen de man, die een joint stond te roken, en wilden hem arresteren. En wat doe je dan als eikel? Dan ga je worstelen met de agenten. Een diender raakte daarbij ook nog eens gewond. Toen ze de man uiteindelijk hadden overmeesterd, bleek ie ook nog eens veel te veel gedronken te hebben…

Eikel 2 – Wietkweker uit Groesbeek

De tweede enorme domme wieteikel vinden we terug in de bossen nabij Berg en Dal. Vlak langs de Postweg daar, meende een wietkweker dat het wel oké is om al zijn knipafval, tientallen vuilniszakken vol, simpel te dumpen in het bos. Gewoon zo uit je bestelbusje flikkeren en niet alleen de kale planten en bladeren, maar ook nog maar wat jerrycans met een of andere vloeistof. Ach ja, een ander ruimt je zooi wel op toch?

 

(advertenties)