(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We moeten het opnieuw even over Wassenaar hebben. Nadat er vorig weekend al twee stevige jongens werden ontmanteld in het rijkeluisdorp – met respectievelijk 1.000 en 1.500 wietplanten – blijkt het nog niet alles wat er daar groeit en bloeit. De politie wist namelijk dinsdag nóg een wiethok te slopen, dit keer een met 1.700 bewoners!

Watskeburt in Wassenaar?!

Zitten de rijken des vaderlands soms stiekem in de financiële problemen, of vervelen ze zich zo stierlijk dat ze uit een vorm van balorigheid massaal aan de wietteelt gaan? Of zoeken de grote broodkwekers tegenwoordig liever hun heil in een slaperig villadorp dan in hun eigen van de ratten vergeven woonstee?

Wie het weet mag het zeggen, maar opmerkelijk is het natuurlijk wel: binnen enkele dagen worden er in de Zuid-Hollandse enclave voor de welgestelden liefst drie wietkwekerijen ontmanteld. En allemaal niet bepaald de kleine, vredelievende hobbytentjes met het gedoogde aantal van 5 planten maar joekels van hokken met duizenden stuks!

Niet 1, niet 2 maar 3 megawietkwekerijen

Vorige zondag werd er aan de Pieter Postlaan een plantage opgerold met 1.000 wietplanten, een dag later gevolgd door een nog grotere kwekerij met 1.500 wietplanten aan de Verlengde Kerkeboslaan. Reden voor CNNBS om dit nieuws te melden onder de subtiele kop ‘KAK! Twee wietplantages opgerold in… Wassenaar‘.

Maar wie dacht dat hiermee de totale ondergrondse economie van Wassenaar de genadeslag was toegebracht, heeft het mis. Opnieuw één dag later – we schrijven dus dinsdagmiddag 2 oktober – werden de plaatselijke politieagenten wederom achter hun donuts vandaan getrokken om op wietjacht te gaan.

Nieuwe Nederlandse wietkampioen

We citeren de mannen in het blauw maar even: “Tijdens het onderzoek naar de eerder opgerolde hennepkwekerijen werden aanwijzingen gevonden dat er zich ook een hennepplantage zou bevinden in een woning aan de Schouwweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een hennepplantage van rond de 1700 planten.”

Welja joh, toe maar… afgaande op deze 3 busts in evenveel dagen kunnen we niet anders concluderen dan dat Tilburg verlost is van haar stempel als wiethoofdstad van Nederland (weten jullie nog dat alleen in die stad jaarlijks voor 800 miljoen euro aan groen goud zou worden geteeld – volslagen nonsens natuurlijk maar het zingt nog steeds rond in de mainstream media).

WASSENAAR is de naam van de nieuwe Nederlandse cannabiskampioen met vooralsnog een gemiddelde van 1.400 planten per kwekerij!

(advertenties)