(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Super Lemon Haze x RS11

Hou je van Haze en zoete Amerikaanse wietsoorten waarvan de smaak zo’n beetje de hele dag in je mond blijft hangen? Zoek dan niet verder maar kweek Super Lemon Haze x RS11. Deze nieuwe kruising heeft een extreme 28% THC, en zó veel fruitige Z-terps en snoepsmaak, dat je tandarts je waarschijnlijk nog op het matje zal roepen! 

Super Lemon Haze x RS11 brengt de lekkerste terpenen uit Nederland en Amerika samen en een THC bom die zijn weerga (nog) niet kent. We kunnen je de geur en smaak niet via je scherm laten ervaren, maar denk gerust aan fruitschalen, zuurtjes, suikerbergen en grote zakken snoep. Tel hier een enorme berg THC bij op, en je krijgt wellicht een beeld van de geur en smaak van de nieuwe kruising van Green House Seeds.

Super Lemon Haze x RS11

Super Lemon Haze kennen we natuurlijk allemaal, en is sinds jaar en dag een van de populairste citrus-wietsoorten van Nederland. RS11 ken je waarschijnlijk ook al want dat is een van de meest gewilde wietsoorten uit Amerika. De ‘R’ staat voor Rainbow en de ‘S’ voor Sherbert, en dat is een gepaste naam voor een wietsoort met de smaak van een grote zak met snoepjes. Het nummer 11 geeft het fenotype van de plant aan, want de originele RS11 bestaat alleen als stek.

Deze bijzondere stek is door Green House gebruikt voor de nieuwe kruising met Super Lemon Haze. Met Super Lemon Haze x RS11 al resultaat. Een wietsoort met de smaak van een schaal vol met rijp fruit en een sterke citrusgeur aan het einde van de bloeifase. De exclusieve Amerikaanse genetica zorgt voor een berg Z-terps, oftewel een snoep-smaakexplosie die tot je eerstvolgende vreetkick in je mond blijft hangen!

Super Lemon Haze x RS11

28% THC en regenboogkleuren

Met genen van Super Lemon Haze en de exclusieve Rainbow Sherbert, ontwikkelde Green House deze sterke hybride waarin indica een lichte overhand heeft. De planten groeien uit tot kleine kerstboompjes met gemiddeld lange internodes en zware toppen van kerstballen. Die hebben een mooie ronde vorm en zitten overvol met trichomen, maar dat kan ook niet anders met een THC-gehalte tot wel 28%.

Tegen het einde van de bloeifase, die gewoonlijk zo’n 8 tot 9 weken duurt, zul je niet alleen een sterke citrusgeur ruiken, maar moet je wellicht ook met stokken of touw in de weer om de zware toppen te stutten. Vaker dan soms worden die namelijk zwaarder dan goed is voor hun eigen bestwil. De opbrengst van Super Lemon Haze x RS11 is dan ook hoog te noemen. Buiten in een warm en zonnig klimaat kan één plant zelfs 1,7 kilo opleveren, al hoef je dat in ons kikkerlandje helaas niet te verwachten.

Super Lemon Haze x RS11 is dankzij haar mooie toppen en vele trichomen een zeer fotogenieke wietsoort. De dikke en plakkerige buds hebben weinig blad, en zijn daardoor snel en netjes te knippen. Aan het einde van de bloeifase krijgen de toppen regelmatig mooie rode en blauwe kleurtonen, die verder bijdragen aan een mooie bag appeal en de rainbow van Rainbow Sherbert nog eens goed onderstrepen.

  • Soort: indica dominante hybride (65% indica, 35% sativa)
  • Genotype: Super Lemon Haze, RS11 (Rainbow Sherbert #11)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: zeer zoet, Z-terps, snoep, citrus, blijft lang in de mond hangen
  • Effect: fysiek ontspannen, euforisch, sterk (28% THC) en houdt lang aan
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
(advertentie)