(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Purple Punch x Lemon Drizzle

Alweer zo’n gekke hybride van Barney’s Farm! Met Purple Punch als moeder en Lemon Drizzle als vader zit Purple Punch x Lemon Drizzle boordevol THC, én OG Kush genen. De bloeifase duurt maximaal 9 weken en de oogst kan tot 650 gram per vierkante meter opleveren. Een uiterst lucratieve hybride mogen we wel zeggen.

Cannabis is een geweldige plantensoort om te veredelen, want kwaliteit en kwantiteit gaan dikwijls hand in hand. Zo ook in het geval van Purple Punch x Lemon Drizzle, want die barst niet alleen uit zijn voegen van de THC en terpenen maar levert ook nog eens geweldige oogsten op. Tot wel 650 gram per vierkante meter om precies te zijn.

Purple Punch x Lemon Drizzle

Purple Punch x Lemon Drizzle is een sterke kruising in alle opzichten. Van Purple Punch kreeg ze het grootste deel van haar indica genen en als je geluk hebt een mooi paars kleurtje. Van Lemon Drizzle erfde ze nog meer Kush invloed maar ook de nodige Haze genetica. Samen levert dit een heerlijke zoete smaak met aardse Kush-tonen, tot wel 26% THC en een extreem grote opbrengst op.

Als je de hybride wil kweken, moet je rekening houden met een bloeifase tussen de 8 en 9 weken. Deze alleszins acceptabele bloeitijd gaat gepaard met prachtige wietplanten en dikke, grillig gevormde toppen. Plakkerige en intens ruikende toppen welteverstaan, die omringd zijn door mooie paarse schutbladeren.

Purple Punch x Lemon Drizzle

Grote opbrengst, verleidelijke smaak en geur

Als je een kweek met Purple Punch x Lemon Drizzle weet te maximaliseren dan kan je binnen tot wel 650 gram per vierkante meter kweken. Buiten kunnen de planten in een zonnig klimaat wel 150 tot 180 centimeter hoog worden. In Nederland en België doe je er goed aan om deze wietsoort te verduisteren, want het is eigenlijk wel een typische binnen wietsoort.

De harde toppen zijn over het algemeen gemakkelijk te knippen en hebben een uitstekende blad-bud verhouding (weinig blad, veel bud). En na de oogst kun je genieten van heerlijke intense smaken van Kush, citrus en zoete bessen en druiven. Het effect is evenwichtig en gebalanceerd, doch zeer sterk. Je kunt je euforisch, blij, ontspannen, gemotiveerd en opgebeurd voelen, en dat soms zelfs allemaal tegelijk.

Laat je dus gerust verleiden door deze commerciële wietsoort, want het zal je zeker geen windeieren opleveren. De prachtige fotogenieke planten met hun paarse tinten, en een penetrante zoete geur van Kush, bessen en citrus maken dit een feest om in je kweekruimte te hebben. De extreem goede opbrengst maakt het feest compleet.

  • Soort: hybride wietsoort (45% sativa 55% indica)
  • Genotype: Purple Punch, Lemon Drizzle
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: Kush, citrus, zoete bessen, druiven
  • Effect: euforisch, blij, ontspannen, motiverend en opbeurend
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertentie)