(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Gorilla Super Glue

‘Kan het allemaal nog wat smaakvoller en plakkeriger?’, zullen ze bij de Super Sativa Seed Club wellicht gedacht hebben, toen ze Chemdawg Diesel met Gorilla Gue kruisten. En vervolgens kruisten ze de kruising nog eens terug met Gorilla Glue en zeiden ze volmondig ‘ja’ met Gorilla Super Glue. Een supersterke en superplakkerige wietsoort met superveel THC.

Gorilla Super Glue is een verbeterde versie van de beroemde Gorilla Glue, die natuurlijk bekend staat als een zeer plakkerige wietsoort. De nieuwe versie is ontstaan uit een kruising tussen Chemdawg Diesel en Gorilla Glue, die vervolgens nog eens terug werd gekruist met de originele Gorilla Glue.

Wietsoort voor fijnproevers

De opbrengsten van zijn ook super maar dat was niet het doel van het maken van de nieuwe GG-variant. Met de nieuwe versie wilden de makers namelijk vooral de smaak en het effect verbeteren, en van Gorilla Super Glue een echte wietsoort voor fijnproevers maken. De extreme potentie draagt daar zeker aan bij, want deze nieuwe plakwiet heeft meer dan 20% THC.

Tel het sterke effect, de dikke plakkerige trichomen en de grote opbrengsten bij elkaar op en je snapt waarom Gorilla Super Glue zowel commerciële kwekers als hobbyisten aanspreekt. De wietsoort produceert zeer compacte en keiharde toppen, bedekt met een glinsterende laag kristallen. Ongeacht welk fenotype je treft, want daarvan kent Gorilla Super Glue er twee.

Twee fenotypes

Het verschil tussen de twee feno’s zit ‘m namelijk meer in de groei- en bloeisnelheid. Het ene fenotype groeit zeer snel en maakt vanaf de eerste bloeiharen ook meteen trichomen aan. Het andere fenotype neemt twee extra bloeiweken in beslag maar produceert uiteindelijk een grotere opbrengst. Dit fenotype beloont je verder ook met de penetrante ‘stank’ en de intense smaak van Gorilla Glue.

Wat is dan die typische smaak? Nou, een gassy combinatie van dennen, citrus en fruit. De geur van aardbeien wordt ook vaak genoemd. De fruitige terpenen zorgen ook voor het zeer sterke effect van Gorilla Super Glue, dat onmiskenbaar ontspannen aanvoelt maar tegelijk trippy en energiek genoemd kan worden.

Superveel opbrengst

Je hebt geen speciale kweekkennis of opleiding nodig op Gorilla Super Glue te kunnen kweken. De wietsoort doet het goed in alle mediums en kan zowel binnen als buiten in een kas gekweekt worden. Opbrengsten binnen kunnen oplopen tot 500 gram per vierkante meter en dat gaat waarschijnlijk het beste in een Sea Of Green opstelling.

  • Soort: hybride wietsoort
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: lichtgevoelig
  • Bloeitijd: 7 tot 9 weken
  • Geur/smaak: dennen, citrus, fruitig en gassy
  • Effect: lichamelijk ontspannen, trippy, energiek
  • Zadenbedrijf: Super Sativa Seed Club
(advertentie)