(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Sticky orange xxl automatic

Sticky Orange XXL Automatic is een hele mond vol. Niet alleen om uit te spreken maar ook qua terpenen, opbrengst en cannabinoïden. De XXL autoflower zit boordevol limonene, heeft een zoete en kruidige smaak en een lekker relaxed indica effect. Bloeien gaat vanzelf dus deze sinaasappeltjes groeien ook gewoon onder de Hollandse zon!

Sticky Orange XXL Automatic is een indica dominante wietsoort die vanzelf in bloei gaat. De bloeiperiode duurt maar 6 tot 7 weken, en de zoete toppen met aardse, bloemige en kruidige smaken kun je hierdoor gewoon in Nederland buiten kweken. De plakkerige autoflower kan daarbij behoorlijk groot worden en wel 350 gram per vierkante meter opleveren. Binnen onder optimale omstandigheden kan het oogstgewicht zelfs tot 500 gram per vierkante meter oplopen!

Complexe smaken, XXL opbrengst

Genetisch is Sticky Orange XXL Automatic een plant met invloeden van California Indica, Shiva Skunk, Gorilla Glue en Maple Leaf Indica. Als kruising tussen maar liefst vier klassiekers kun je een complexe explosie van geuren, smaken en effecten verwachten. Aardse en kruidige terpenen zijn te ontdekken onder een overheersende frisse citrussmaak.

Orange is Sticky Orange XXL Automatic echter niet alleen dankzij de frisse citrus terpenen en oranje bloeiharen. De autoflower dankt haar naam namelijk ook aan een veelheid aan fel oranje bloeiharen. En aan een dikke laag met plakkerige trichomen natuurlijk, en de bovengemiddelde opbrengst!

Plakkerige indica

Planten uit deze wietzaden groeien explosief snel, ter voorbereiding op de bloeifase die automatisch en altijd volgt. De structuur van de planten is stevig en de internodale afstand niet te groot. Er wordt dan ook aangeraden om de planten licht te snoeien zodat alle toppen maximaal licht en lucht krijgen. Verdere training is niet nodig om de XXL opbrengst die deze soort belooft te kunnen kweken.

Het effect van Sticky Orange XXL Automatic komt goed overeen met haar genetische achtergrond. Als 80% indica zijn de effecten dan ook snel merkbaar. Naarmate de tijd verstrijkt wordt de ontspanning steeds sterker en voel je je lijf en spieren tot rust komen. Deze wietsoort is dan ook een goed slaapmiddel en werkt ook uitstekend tegen pijn.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica, 20% sativa)
  • Genotype: California Indica, Shiva Skunk, Gorilla Glue, Maple Leaf Indica
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Bloeitijd: 45 tot 50 dagen
  • Geur/smaak: citrus, aards, bloemig, zoet, hasj
  • Effect: indica effect, ontspannen, goed tegen pijn of slaapproblemen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertentie)