(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Super Lemon Haze x GMO

Als je het zo leest klinkt het op het eerste gezicht misschien helemaal niet zo lekker. Toch is juist de intense GMO (Garlic, Mushrooms, Onion) met haar knoflook, paddenstoelen en uien aroma’s dé sensatie van het afgelopen jaar. Zadenbank Green House voegde er een frisse citrussmaak aan toe in deze kruising met de all time klassieker Super Lemon Haze. 

Wietsoorten die ontzettend intens ruiken en smaken krijgen dikwijls een enigszins stinkende naam. Denk maar aan Skunk, Diesel of zelfs Cat Piss. GMO is ook zo’n wietsoort met een super intens terpenenprofiel en een dubieuze naam. GMO staan namelijk voor garlic, mushrooms en onion! Knoflook, paddenstoelen en uien dus!

Toch is GMO in korte tijd een grote sensatie geworden. Als je de wiet ruikt dan weet je meteen waar je mee te maken hebt, want een goeie GMO ruikt echt een beetje naar knoflook en uien. De smaak is echter onovertroffen intens, en veel zoeter dan je zou denken. Dat niet alleen maar GMO is ook een geweldige wietsoort om hasj of concentraat van te maken.

Super Lemon Haze x GMO

Green House Seeds maakte een bijzondere nieuwe kruising met GMO, door een Super Lemon Haze met GMO stuifmeel te bevruchten. De kruising is een sativa dominante hybride met zo’n 60% sativa eigenschappen, en Super Lemon Haze geeft een frisse citrussmaak aan de hartige GMO. De intense geur en smaak wordt ook in  het THC-gehalte gereflecteerd, want dat kan oplopen tot wel 30%!

De genetische mix van Super Lemon Haze en GMO resulteert in sterke en uitbundig groeiende wietplanten. In de tien tot 11 weken durende bloeifase, produceren de takken dichte, lange en harde toppen met enorme calyxen. Ze zijn bedekt met een dikke plakkerige laag trichomen, waar je zonder veel moeite een dikke stroom honingkleurige rosin uit perst.

Intense smaak, knock out effect

De intense smaken van Super Lemon Haze x GMO gaan samen met een knock out effect. Super Lemon Haze x GMO is dan ook geen wietsoort voor beginners. Slechts een paar haaltjes zorgen al voor een stevig effect dat een sterke lichamelijke ontspanning oplevert, met een al even zo sterk mentaal effect. De effecten houden lang aan dus je hebt er langdurig plezier van, maar kijk uit dat je niet in slaap valt want een couch lock ligt ook op de loer.

Super Lemon Haze x GMO is een wietsoort waarvoor enige kweekervaring van pas komt. De sativa eigenschappen zijn toch niet overdreven aanwezig maar de bloeifase duurt wel wat langer. De lange aaneengesloten toppen en grote calyxen maken de planten aan het einde van de bloeifase zeer fotogeniek. Ook zul je misschien je koolstoffilter even moeten checken voor je begint, want Super Lemon Haze x GMO kan behoorlijk ‘stinken’.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa, 30% indica)
  • Genotype: Super Lemon Haze, GMO
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 10 tot 11 weken
  • Geur/smaak: zeer intens, ‘GMO’, frisse citrussmaken
  • Effect: zeer sterk lichamelijk effect, intense head high, 30% THC
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
(advertentie)