(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Choco Cheesecake is een wietsoort die vele cannabisliefhebbers aanspreekt. Ze heeft niet minder dan 20% THC en is zo zoet als White Choco, zo gassy als Diesel en zo intens en penetrant als Cheese. Tel daar een topoogst en een heerlijk ontspannen effect bij op, en je snapt waarom iedereen het uitstekend met deze dame kan vinden!

Met Choco Cheesecake haal je meer dan één wietsoort in huis. In de zaden komen de genen van kaskraker White Choco en de klassiekers Diesel en Cheese namelijk allemaal samen. In één intens ruikende hybride met een torenhoog THC-gehalte en een potentieel enorm oogstgewicht welteverstaan!

White Choco x Diesel x Cheese

Choco Cheesecake is een indica dominante hybride met zo’n 60% indica invloed en ongeveer 40% sativa genetica. Het is een kruising tussen Amsterdam Genetics’ immer populaire White Choco, en de klassieke wietsoorten Diesel en Cheese. Samen zorgen ze voor een wietsoort met een intense penetrante geur, complexe aroma’s, heerlijke effecten en vette oogsten.

Het samenspel van White Choco, Diesel en Cheese is volgens de zadenmakers van Amsterdam Genetics een soort clusterbom van smaken. Choco Cheesecake heeft het zoete van White Choco, de gassy ondertonen van Diesel en de penetrante aroma’s van Cheese. Een sensationeel samenspel van Cali weed met het beste uit Amsterdam en Engeland.

Choco Cheesecake

Als het hybride nageslacht van die uiteenlopende cannabissoorten, heeft Choco Cheesecake een sterke hybride groeikracht. Planten uit deze zaden groeien snel en uitbundig, en kunnen al vanaf de derde bloeiweek, prachtige blauwe kleurtinten vertonen. Daarna duurt de bleoifase nog maar een week of zes want de totale bloeifase duurt niet langer dan 8 tot 9 weken.

In die periode moet je er wel rekening mee houden dat Choco Cheesecake planten een intense geur verspreiden. Een heerlijke geur, dat wel, maar wellicht iets té intens voor je buren als je buiten kweekt of je koolstoffilter niet tijdig vervangen hebt. Wellicht is dat iets om rekening mee te houden als je deze wietsoort gaat kweken.

20% THC

Als indica dominante dame brengt Choco Cheesecake je een relaxte lichamelijke kalmte en rust voor de zintuigen. En natuurlijk een glimlach van oor tot oor want vrolijk wordt je zeker van deze indica-hybride. Met een THC-gehalte van 20% en een intens terpenenprofiel, brengt Choco Cheesecake je snel en lang in een chille extase.

Medicinaal gezien is Choco Cheesecake het effectiefst tegen stress en pijn. Het hoge gehalte aan de terpenen humuleen en caryofylleen, gecombineerd met nog wat pineen en limoneen draagt bij aan deze therapeutische effecten. Heerlijk slapen zou ook geen enkel probleem moeten zijn na een late night sessie met deze dame.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica, 40% sativa)
  • Genotype: White Choco, Diesel, Cheese
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: lichtgevoelig (fem)
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: zoet, gassy, Cheese
  • Effect: lichamelijk ontspannen, relaxed, goed tegen stress en pijn
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)