(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Gemak dient de mens. Helemaal in deze corona-crisistijd is een pakketdienst zoals Stonedoos zeer welkom. Je hoeft nooit meer de deur uit voor vloeitjes, tipjes, aanstekers of andere essentiële parafernalia. Wij bestelden de zogeheten Jonko Box en werden prettig verrast, het pakket is zeer compleet en bevat een paar leuke verrassingen.

We hebben de Jonko Box van Stonedoos.eu voor je getest, en werden prettig verrast door de inhoud. We gaan de stonerbox verder niet ophangen aan corona maar je zult zeker geen medestoners besmetten als je een van de drie stonedozen in je brievenbus laat droppen. Het blijft toch een dingetje deze winter…

De inhoud van de Jonko Box van Stonedoos.eu. Overal is aan gedacht!

Jonko Box, overal is aan gedacht

De titel verklapt het eigenlijk al maar de Jonko Box is zeer compleet. Hij bevat alle essentials die je als cannabisliefhebber maar nodig kunt hebben, en nog een beetje meer. We bestelden de Jonko Box voor €18,95 op Stonedoos.eu en hadden de die zoals beloofd de volgende dag in huis. Omdat het een brievenbuspakje betreft hoef je er niet voor thuis te blijven, wel zo makkelijk.

Uiteraard maken we de box meteen open, unboxen is altijd een klein feestje! We hebben de Jonko Box zelf besteld dus we weten eigenlijk wel wat erin zit maar de inhoud verrast ons tóch. De rolling tray van RAW is mooier en degelijker dan we hadden verwacht, en de box zelf is verder goed verzorgd en compleet. Hij bevat alle essentials zoals maar liefst drie pakjes grote vloei, twee pakjes tips en een aansteker. Daarnaast vind je in de Jonko Box twee joekels van party-cones, een hemp wrap van hennep met honingsmaak, een mooie rolling tray en bamboe rolling mat van RAW, en wat lekkers voor de onvermijdelijke vreetkick.

Iedereen houdt van Haribo, en iedereen kan ook joints en blunts draaien met de rolling mat van RAW!

Sushimat voor Backwoods blunts

Als doorgewinterde wietrokers is er eigenlijk niemand op de CNNBS redactie die er nog moeite mee heeft maar joints draaien met de bijgeleverde rolling mat is voor niemand een probleem. We moesten wel even opzoeken waar het matje voor diende maar hij is werkelijk reuze handig. Voor gewone joints hebben wij hem zogezegd niet meer nodig maar voor Backwood blunts is hij perfect. Een kwestie van je sigarenblad, wiet en tip op het sushimatje leggen, dichtrollen en je hebt een perfecte blunt. Ideaal!

Wil je nou ook weleens een Stonedoos in je brievenbus of die van een ander laten bezorgen, dan kan dat via Stonedoos.eu. Je hebt al een Basic Box voor €8,95 en er is ook een uitgebreide Mega Box die €29,95 kost. De box die wij bestelden was de Jonko Box voor €18,95. De retailwaarde van de boxen ligt altijd flink boven de prijs die je op Stonedoos.eu betaalt. Probeer het een keer, je zit sowieso nergens aan vast bij Stonedoos!

(advertenties)