(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog even en dan staat die ouwe weer met zijn pietemannen voor je deur. Laten we dit jaar nou eens niet over de kleur van zijn knechten discussiëren maar gewoon zorgen dat we onze kadootjes op tijd in huis hebben. Je kunt het vandaag nog regelen als je wil, want we hebben een fantastisch wietspel voor je!

Een ouderwets bordspel blijft toch het allerleukste sinterklaaskado. Zeker als het land tijdens de donkere dagen weer op slot gaat, en we allemaal op elkaars lip zitten, is het fijn als we wat constructiefs te doen hebben. Alle wietsoorten van hetzelfde zadenbedrijf bij elkaar sparen bijvoorbeeld, of cannabiscups verzamelen alsof het postzegels zijn.

Hemp Heroes

Hemp Heroes is een knetterstoned spelletje waarbij je gerust een joint of pijp kunt opsteken. Als je een beetje high bent wordt het spel namelijk alleen maar leuker. Het spel heeft wat weg van Monopoly maar is eigenlijk nog veel leuker. In plaats van de saaie vastgoedhandel (die bovendien toch al muurvast zit in Nederwietland) waan je je in Hemp Heroes in de zadenhandel.

Verzamel zoveel mogelijk wietsoorten zodat je je voordeel kunt doen met alle strains van een en dezelfde zadenbank. Sleep cannabiscups in de wacht tot je imperium zo groot is dat je vrienden het nakijken hebben. Moeilijk is Hemp Heroes niet maar het levert wel de mooiste verhalen over wietsoorten en kweekavonturen op.

Hemp Heroes kost €29,95 en is te bestellen op Dutch-Smart.nl.

(advertenties)