(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Danke wiet gekweekt? Stop die dan niet in een tweedehands huis, tuin en keukenpotje maar bewaar je mooiste toppen in stijl bij de juiste luchtvochtigheid. Alleen dan behoud je namelijk al die heerlijke terpenen, en wordt je wiet alleen nog maar danker, oftewel nóg geweldiger, beter en lekkerder!

Even kort voor degenen die het woord dank niet kennen; dat is Amerikaanse slang of straattaal. Het betekent ongeveer hetzelfde als vet, dope, mieters of gewoon geweldig, eersteklas en excellent en is een woord dat speciaal voor wiet gebruikt wordt. En zulke goede wiet bewaar je natuurlijk niet in een oude sok maar in een speciaal potje genaamd Dank420.

Pot met hygrometer

Zonder gekheid, Dank420 is natuurlijk ook gewoon een naam. Maar toch is dit hermetisch afsluitbare potje geweldig om je mooiste wiet in te bewaren. Maar goed, daar is deze Dank420 pot natuurlijk ook gewoon voor ontwikkeld. Perfect dus om je wiet in te laten rijpen of curen zoals dat heet.

De Dank420 pot is gemaakt van glas, wat sowieso al het beste materiaal is om wiet in te bewaren, maar heeft daarnaast een ingebouwde hygrometer. Die geeft aan wat de luchtvochtigheid in de pot, en dus bij je wiet is. Zo weet je altijd zeker dat je toppen bij de juiste luchtvochtigheid op je liggen te wachten. Althans, de Dank420 pot past de luchtvochtigheid niet zelf aan maar is wel ideaal om te combineren met een Boveda of Integra pack. Op de hygrometer zie je meteen of de humidipacks hun werk nog doen, of dat ze vervangen moeten worden.

De glazen pot heeft een mooie houten deksel en een laboratorium-stijl ontwerp. Niet alleen puur functioneel dus, maar ook prachtig in je vitrinekast. Dank is 95 bij 90 millimeter in formaat en het deksel is natuurlijk luchtdicht af te sluiten. Hij is te bestellen op focus-planet.com en kost slechts €14,95. Een stuk goedkoper dan de meeste humidors, maar het gebruikte glas maakt hem wel beter geschikt voor cannabis.

[Openingsbeeld: djcdesignandphotography, Shutterstock]
(advertenties)