(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Heb je het ook zo gehad met rook of damp in je longen? Dat kleverige geknoei in de keuken met olijfolie en alcoholdampen? Bittere druppels wietolie op je tong? Er is een smakelijker en makkelijker manier om high te worden, want de MagicalButter machine tovert volautomatisch al je edibles op tafel!

Misschien heb je hem weleens in een YouTube filmpje over het maken van wietboter voorbij zien komen want Amerikaanse cannabisliefhebbers gebruiken hem al langer. Maar op Azarius.nl is de MagicalButter machine nu ook in Nederland te bestellen. Een volautomaat voor edibles, oftewel heerlijke highe gerechten en stonede ingrediënten. De MagicalButter MB2e maalt, verwarmt, roert en laat je extract trekken, alles op de juiste tijdsintervallen en temperatuur voor steeds weer een overheerlijk resultaat.

Automatisch edibles op tafel

Oké, even de advocaat van de duivel uithangen. Alles wat je in de MagicalButter machine kunt maken kun je ook zonder de MagicalButter machine maken. Met een goede keuken, potten, pannen, een oven, timer, filterdoek en koffiemolen of grinder kom je ook een heel eind. Juist, en dan heb je dus een vieze keuken, een heleboel afwas en tientallen verschillende recepten op je telefoon.

De MagicalButter machine neemt je al die sores uit handen, en timed alles ook nog eens perfect voor je, zodat je altijd potente edibles hebt, en slechts één apparaat om schoon te maken. Wietboter, spacecake, gummies of olie is allemaal met de MagicalButter MB2e machine te maken. Volg eenvoudigweg een recept uit het meegeleverde kookboek, vul de machine en laat het automatische programma de rest doen.

De magicalButter machine maalt, verhit, roert en laat de THC in je eten trekken. Het apparaat is speciaal ontworpen om met cannabis te koken op exact de juiste temperatuur en bereidingstijd. Wel zo makkelijk want dan krijg je eenvoudig en veilig de gewenste infusie.

De MagicalButter machine is volautomatisch en maakt gebruik van een microprocessorgestuurd programma. De ingrediënten worden bereid in een roestvrijstalen kan, met behulp van een geïntegreerde digitale thermostaat en sensoren. De inhoud is groot genoeg voor 2 tot 5 kopjes per keer. Hij komt compleet met kookboek, MagicGlove ovenwant, microfilter 190 en handleiding. De machine kost €164,95 en bestellen kan zogezegd op Azarius.nl.

(advertenties)