(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Herinner je nog dat we afgelopen zomer melding maakten van de interessante mogelijkheid om je eigen coffeeshop te openen in Harderwijk? Wel, inmiddels wordt er hard gewerkt om een voormalig café-restaurant om te bouwen tot coffeeshop. Wanneer die open gaat is nog niet bekend maar je kunt er al wel solliciteren naar een fijne coffee’job’.

Ongeveer een jaar geleden verloor Harderwijk haar enige coffeeshop Liberty vanwege een iets te grote handelsvoorraad van 52 kilo. Burgemeester Harm-Jan van Schaik sloot de shop waardoor er geen enkel verkooppunt voor cannabis meer overbleef in de regio, en dat was uiteraard ‘niet wenselijk’. Nee, zeker niet. En dus werd een nieuwe vergunning uitgegeven aan Ihsan Uçar, die momenteel druk bezig is met de verbouwing en inrichting van het voormalige café-restaurant Tommy’s.

Columbus Cannabis Store, zoals de nieuwe coffeeshop gaat heten, zou al in februari openen maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken. Zoals veel verbouwingen is er wat vertraging opgelopen, maar wanneer je een beetje in de buurt woont kun je alvast wel solliciteren als gastheer/gastvrouw.

Sluiting van de enige coffeeshop ‘liberty’ in Harderwijk bracht ruimte voor de nieuwe Columbus Cannabis Store. Beeld: Google Maps.

Coffee’job’

Om bij Columbus Cannabis Store als ‘budtender’ aan de slag te gaan moet je vooral sociaal zijn. De gasten moeten zich er thuisvoelen want ja, dan komen ze terug. Hoewel verstand van cannabis en hasj natuurlijk ook een vereiste is, kun je rekenen op een cursus die je daarin bijspijkert. Niet alleen productkennis maar ook goed gastheerschap, weerbaarheid en het geven van voorlichting wordt je bijgebracht.

Ben je geïnteresseerd? Ga dan even naar de website van Columbus Cannabis Store en stuur je sollicitatiebrief met CV met foto op. Wie weet zien we je dan wel binnenkort in Harderwijk.

[Openingsbeeld: Google maps]
(advertentie)