(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De IJsheiligen zijn alweer een dikke twee weken het land uit, dus als je nog een paar mooie buitenwietplantjes wil zaaien dit jaar dan moet je opschieten! Met X-seed geef je wietzaden een gezonde en extra snelle start zodat de planten nog meer dan genoeg tijd over hebben om te groeien.

Wietzaden voor buiten of binnen ontkiemen kan op verschillende manieren. De een laat zijn zaden ontkiemen tussen vochtige watjes, de ander doet zijn zaadjes direct in de grond. Om de kans op succes te vergroten, het kiemproces te versnellen en de kans op ziektes te verkleinen heeft BAC X-seed ontwikkeld.

X-seed is een 100% natuurlijke oplossing dat je koopt in een klein kuipje van 10 milliliter. Je laat de wietzaden ongeveer een uur in de oplossing weken, waarna je kiemt zoals je gewend bent. Het X-seed badje zorgt voor een snellere ontwikkeling van de zaailing en meer wortelgroei. Door X-seed te gebruiken zal het zaad, afhankelijk van de wietsoort twee tot drie keer sneller uitkomen.

x-seed2

Laat je wietzaden een uurtje in X-seed weken en kiem daarna gewoon zoals je dat het liefste doet

Nieuw leven inblazen

X-seed is goed voor alle zaden, maar vooral een goede oplossing voor oude zaden die hun kiemkracht wat verloren zijn. Het spul verhoogt de kiemkracht namelijk. 95 Tot 100% van je zaden zullen ontkiemen. De planten geef je met X-seed een mooie start, een betere groei en een sterker immuunsysteem.

Een cupje X-seed van 10 milliliter is goed voor de behandeling van 20 zaden en kost 7,50 euro in de online Bac-shop.

(advertentie)