(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hoewel we de verhalen van stonede huisdieren die per ongeluk van de wiet van hun baasjes hebben gesnoept soms best vermakelijk vinden, is het natuurlijk niet echt leuk voor het dier in kwestie. Om nog maar te zwijgen over kinderen die met de cannabisproducten van hun ouders aan de haal gaan. Heb je nieuwsgierige kinderen of snuffelende huisdieren, bewaar je wiet dan verantwoordelijk in de Sneak Guard.

Afgezien van de ongelukjes die zich voor kunnen doen wanneer een onwetend kind of huisdier met jouw wiet aan de haal gaat, wil je wellicht ook gewoon niet dat andere mensen ongevraagd een greep uit je wietvoorraad nemen. Denk maar eens aan de schoonmaakster of oppas of huisgenoten, in de meeste huizen stikt het van de nieuwsgierige snuffelaars.

Cannabiskluis

Sneak Guard is een kluis voor je cannabis, en vacuüm afgesloten bewaarcontainer tegelijk. Je wiet blijft er jarenlang vers in en het houdt ongewenste bezoekers tegelijkertijd op afstand. Omdat Safe Guard hermetisch vacuüm afgesloten is, krijgen wietgeurtjes ook geen enkele kans om uit de cannabiskluis te ontsnappen, het houdt ongewenste bezoekers dus buiten, en gewenste wietaroma’s binnen. Je moet alleen niet al te veel blowen want Safe Guard is alleen te openen met een zelf verzonnen vier cijferige code. Mocht je die trouwens toch een keer vergeten dan kun je die 24 uur per dag, zeven dagen in de week opnieuw opvragen via www.sneakguard.com/vault.

sneak guard2

Humidor

De Sneak Guard is niet alleen een afgesloten pot om je wiet in te bewaren, het bevat ook nog eens een ingebouwde humidor (apart aan te schaffen) die de luchtvochtigheid in de pot optimaal houd zodat je cannabis gegarandeerd jaren goed en potent blijft. De pot is in vier handige compartimenten verdeeld zodat je er verschillende soorten wiet in kunt bewaren, je hoeft dus echt niet altijd hetzelfde te roken. De Sneak Guard heeft een inhoud van 1,7 liter, dus er kan een aardige voorraad wiet voor eigen gebruik in.

Het gebruik van de Sneak Guard is simpel. Je vult de pot met je favoriete wietsoortjes en met een draai aan de deksel sluit je hem hermetisch af van de buitenwereld. Een paar drukken op de ingebouwde vacuümpomp om alle lucht uit de pot te pompen voor je het codeslot afsluit, zorgt ervoor dat de wiet altijd vacuümvers blijft.

Sneak Guard is nu voor een aanbiedingsprijs van 99 euro (oorspronkelijk 119 euro) te koop op AmsterdamSeedCenter.com.

(advertentie)