(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een beetje doe-het-zelver kan niet zonder goed werkende precisie weegschaal. Want ja, hoe weet je anders wat de vruchten van je noeste kweekarbeid hebben opgeleverd? De QE500 weegschaal van On Balance is een simpel te bedienen, maar degelijke weegschaal waarmee je tot 500 gram wiet tot een tiende gram nauwkeurig kunt afwegen. Ideaal dus om jouw kweeksuccessen mee te monitoren.

weegschaal QE500

Handige precisie weegschaal voor de doe-het-zelver

De QE500 weegschaal is een simpele maar nauwkeurige weegschaal die deel uitmaakt van de ‘kwaliteit & budget’ serie van het merk On Balance. Degelijkheid dus voor een scherpe prijs, precies wat je als hobbykweker nodig hebt dus. De weegschaal weegt in vier verschillende meet-eenheden waaronder oz, gn, ct en natuurlijk ook gewoon grammen.

Het digitale display van de QE500 is blauw verlicht zodat je duidelijk je oogstgewicht kunt aflezen, het deksel is afneembaar en kan dienst doen als bakje om de te wegen wiet op te leggen. Om de twee AAA batterijen niet onnodig snel leeg te slurpen schakelt de weegschaal zichzelf automatisch na 60 seconden uit. Je reset het gewicht van eventuele bakjes gemakkelijk naar 0 gram met een druk op de knop, en met een calibratiegewicht hou je de weegschaal gemakkelijk nauwkeurig.

De QE500 is zo’n 10 bij 6 centimeter en is dus gemakkelijk mee te nemen voor als je onderweg iets te wegen mocht hebben. De batterijen worden meegeleverd en de weegschaal kost je slechts 15 euro, pak ‘m beet de prijs van een grammetje goede haze. Je bestelt de QE500 uiteraard op Dutch-Smart.nl

 

(advertentie)