(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor een beetje cannabisliefhebber is een goede grinder eigenlijk onontbeerlijk want zeker bij een lekkere vette plakkende wietsoort bijft er toch veel THC aan je vingers plakken wanneer je die zonder grinder probeert te verbrokkelen.

En dat is natuurlijk eeuwig zonde. Vooral als je je bedenkt dat de kweker een maand of drie al zijn tijd en liefde in jouw top heeft gestoken. Om de top zo mooi en potent mogelijk te krijgen raken kwekers ze zo min mogelijk aan zodat er geen kristallen aan hun vingers blijven plakken. En dat kun je als blower dus ook maar beter voorkomen door een goede grinder te gebruiken.

Plastic grinders zijn vaak wel voorhanden, je krijgt ze gratis bij een cannabisbestelling online of je vindt er een in een goodiebag op een of ander geweldig cannabisfestival. Maar de degelijkere aluminium grinders moet je toch meestal zelf aanschaffen, zeker als je er een wilt die ook meteen wat kief voor je opvangt.

dutch-smart grinder voor

Een geweldige aluminium grinder met zeef om kief mee te verzamelen voor een messcherpe prijs is de huismerk grinder van Dutch Smart. Voorzien van de stoere Dutch-Smart leeuwenkop die speciaal werd ontworpen door de illustrator Jago van Dooren. Hij kost slechts 13,50 euro en dat is een superzacht prijsje voor zo’n soort grinder. Mocht je hem toch nog te duur vinden; je kunt hem ook gratis krijgen door bij Dutch-Smart een verdamper vanaf 100 euro te bestellen.

Bestellen doe je hier op Dutch-Smart.nl, de grinder kost zogezegd maar 13,50 euro.

(advertentie)