(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Velen hebben het geprobeerd maar wie kan er beter een AK-47 kruising maken dan de makers van het legendarische origineel zelf? Juist! Serious Seeds. Zij beschikken namelijk over de originele AK-47 moeder, welke ze kruisten met de originele Warlock vaderplant. Met puur hybride kweekgeluk als resultaat: Serious Happiness!

Serious Happiness is een krachtige F1-hybride op basis van de originele moeder- en vaderplant van de legendarische AK-47 en Warlock, het paradepaardje van het door Serious Seeds overgenomen Magus Genetics. De structuur is gelijk aan die van haar AK-47 moeder; een dikke harde hoofdtop, omringd door stevige zijtoppen die al even compact zijn. De compacte bloemen van Serious Happiness hebben een zeer goede blad/bud-verhouding, wat het knippen aanzienlijk makkelijker maakt.

Snel kweeksucces

Een van de redenen voor het wereldwijde succes van AK-47, is het gemak waarmee kwekers uitmuntende kwaliteit kweken. Deze eigenschap is duidelijk ook aanwezig in Serious Happiness; omdat het een F1-hybride betreft, beschik je over planten die zo’n 25% sneller groeien dankzij hybride groeikracht. Kijk maar eens naar deze door een CNNBS-lezer ingestuurde foto. Daar word je toch gelukkig van!

Serious Happiness van CNNBS lezer

Serious Happiness is snel te knippen door haar geweldige blad/bud-verhouding (weinig blad, veel bud).

Van de zoete, fruitige en kruidige smaak en de geur word je al even gelukkig als van het effect. Haar zoete vruchten laten het lichaam ontspannen en veroorzaken een sterk gelukzalig gevoel in het hoofd. Serious Happiness kreeg haar treffende naam toen de mannen van Serious Seeds haar voor het eerst rookten. Ze werden al zeer happy van het kweken van de plant, maar helemaal van de smaak en het effect bij het roken.

Niet alleen bij Serious Seeds zelf maakt deze wietsoort mensen gelukkig maar ook bij ICmag.com, waar ze de wietsoort eerden met een derde prijs in de categorie ‘sativa / grower’. Op de Master Seeds Cup van 2016 werd Serious Happiness door YERBA-Magazine ook nog eens uitgeroepen tot meest productieve variëteit. Dus. Als zowel kwantiteit als kwaliteit belangrijk voor je zijn, dan weet je voortaan welke wietsoort je moet kweken: Serious Happiness!

  • Soort: F1 hybride
  • Genotype: AK-47, Warlock
  • Geslacht: gefeminiseerd / regulier
  • Bloeifase: 60 tot 70 dagen
  • Geur / smaak: zoet, kruidig, fruitig
  • Effect: ontspannen, gelukzalig
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)