(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Velen hebben het gedaan maar wie kan er beter een AK-47 kruising maken dan de makers van het legendarische origineel zelf? Juist! Serious Seeds. Zij kruisten de originele AK-47 moeder met de originele vaderplant van Warlock, met puur geluk als resultaat: Serious Happiness.

Serious Happiness is een F1-hybride op basis van de originele moeder- en vaderplanten van de succesvolle wietsoorten AK-47 en Warlock. De structuur van de planten en de toppen is als die van AK-47: een dikke harde hoofdcola, omringd door stevige zijtakken met toppen die al even compact zijn. Toppen van Serious Happiness zijn een feest om te knippen, omdat ze weinig blad bevatten.

Een van de redenen voor het wereldwijde succes van AK-47, is het gemak waarmee kwekers uitmuntende kwaliteit wiet kweken. Deze eigenschap is duidelijk ook aanwezig in Serious Happiness; omdat het een F1-hybride betreft, beschik je over planten die zo’n 25% sneller groeien dankzij hybride groeikracht.

De smaak en geur van Serious Happiness is zoet, kruidig en fruitig. Wanneer je de wiet rookt proef je een zoete nasmaak waarvan je alleen al ontzettend gelukkig wordt. Het effect is ontspannen voor het lichaam maar geeft ook een sterk gelukzalig gevoel in je hoofd: puur geluk! Serious Happiness kreeg haar treffende naam toen de mannen van Serious Seeds haar voor het eerst rookten. Ze werden al happy van het kweken van de plant maar helemaal van het roken.

Niet alleen bij Serious Seeds zelf maakt deze wietsoort mensen gelukkig maar ook bij ICmag.com, waar ze de strain eerden met een derde prijs in de categorie ‘sativa / grower’. Op de Master Seeds Cup in 2016 werd Serious Happiness door YERBA-Magazine uitgeroepen tot meest productieve variëteit.

  • Soort: F1 hybride
  • Genotype: AK-47, Warlock
  • Geslacht: gefeminiseerd / regulier
  • Bloeifase: 60 tot 70 dagen
  • Geur / smaak: zoet, kruidig, fruitig
  • Effect: ontspannen, gelukzalig
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)