(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je op wereldberoemde reizigers-app Seeker zoekt, staat Boerejongens bovenaan bij ‘Best Coffeeshop in Amsterdam’ – en daarmee is het misschien meteen ook wel de ‘Best Coffeeshop in the World’. Tijd om je te laten leiden door de kwaliteit waar de toeristenbranche hard op gaat, en om jezelf gelukkig te prijzen dat je in Nederland woont. We worden hier niet elke dag wereldkampioen, dus grijp je kans! Iedereen die verstand heeft van goede wiet moet zeker komen genieten van de wereldklasse die de Boerejongens Sommeliers voor je klaar hebben liggen.

Boerejongens: eindbazen van ’s werelds cannabis hoofdstad

Ook al verandert de wereld van cannabis in sneltreinvaart, toch wil het nog heel wat zeggen als je wordt uitgeroepen tot de beste coffeeshop van Amsterdam. Hoe snel de ontwikkelingen in de USA en elders ook gaan, volgens velen is de titel ‘Best Coffeeshop In Amsterdam’ nog altijd gelijk aan ‘Best Coffeeshop In The World’.

Daarom is het een prachtige prestatie dat de Boerejongens coffeeshops volgens de gerenommeerde website Seeker uitgeroepen zijn tot de beste shops die onze hoofdstad rijk is. Daarmee verdient dit wieticoon uit Amsterdam meteen de felbegeerde podiumplaats van World’s Best Coffeeshop.

Boerejongens: de beste coffeeshop van Amsterdam en (dus) de wereld?

Nu Amsterdam weer druk wordt bezocht door internationale toeristen, zien we de rolkoffertjes weer als vanouds richting de shops denderen. Ook anno 2022 bezoeken liefhebbers van over de hele wereld de stad voor haar wereldberoemde wietcultuur. We hebben hier nog altijd een reputatie hoog te houden, en de resultaten liegen er niet om.

In de beste coffeeshops van Amsterdam vind je strains, smaken en highs die hele wereld nog steeds naar de stad weten te lokken. Als je op het hoge niveau van de Weed World League mee wilt spelen, dan moet je als coffeeshop flink je best doen– en Boerejongens Amsterdam doet daar graag nog een groen schepje bovenop.

Coffeeshop Boerejongens Sloterdijk

Best Amsterdam Cannabis Dispensary: World Class Coffeeshop

Tegenwoordig is het chique om je als shop een ‘dispensary’ te noemen. Nu de cannabistraditie wereldwijd wortel schiet verandert het taaltje misschien, maar echte kwaliteit blijft gewoon overeind. Of je het dus global top dispensary of best coffeeshop in the world noemt maakt niet uit: Boerejongens bewijst dat echte kampioenen nog steeds in Amsterdam worden geboren.

Strains, smaken en highs met eremetaal

Maar wat maakt Boerejongens Amsterdam dan tot Best Coffeeshop of the World? Eigenlijk draait alles om genetica. Strains dus, of soortjes, met voor iedere liefhebber de juiste mix tussen sativa en indica afkomst, standaard van topkwaliteit en altijd rijk aan terpenen voor een waaier van smaken en geuren. En laten we wel wezen: genetisch gezien weet je bij Boerejongens gewoon dat het goed zit. Al jaren…

Of je nou voor een traditioneel topwietje als de beroemde White Choco komt, of voor een stevige lekkernij als de Fatkid’s Cake Hash Block, hier val je altijd in de prijzen. Zo word je dus wereldkampioen, tenminste, als je zorgt dat je service en stijl aansluiten bij dat niveau.

In de Boerejongens coffeeshops vind je o.a. de strains van Amsterdam Genetics op het menu

Connaisseurs en sommeliers

Boerejongens Amsterdam verdedigt de titel van best coffeeshop in the world te vuur en te zwaard – en dat moet ook wel met de concurrentie van tegenwoordig. Gelukkig vind je op het menu een cutting edge aanbod waar je de hele wereld in terugziet en proeft. De genetica van Amsterdam Genetics neemt best een prominente plaats in, met world class coffeeshop vernieuwers zoals de Homegrown collectie en vertrouwde hits uit de hoofdstad.

LEES OOK: Als je met eigen ogen wil zien hoe je kweekt met strains van Amsterdam Genetics, check dan de kweekverslagen van onze eigen CannaTommy

Vergeet ook niet de Spacetry cannabis edibles van (letterlijk) sterrenchef niveau. Er zijn genoeg mensen die best een reisje naar Amsterdam willen maken voor culinaire highs zoals geen andere coffeeshop ze weet te bakken – als ze toch al niet kwamen voor die world’s finest Hash Blocks natuurlijk.

Je begrijpt dat de titel Best Amsterdam Coffeeshop een kwestie van smaak is, maar met alle terpenenpracht en culinaire hoogstandjes van Boerejongens weet je zeker dat het goed komt.

Beste coffeeshop van Amsterdam, beste service ter wereld

Bij zo’n Best Amsterdam Coffeeshop ervaring hoort natuurlijk een top of the world serviceniveau. Gelukkig stellen de Boerejongens en Boeremeisjes achter de balie nooit teleur; of het nou om vriendelijke, vlotte bediening gaat of om de kennis die past bij een wereldkampioen.

Hier komt alleen de echte connaisseur door de sollicitatieprocedure. De hele crew heeft met succes een training afgerond waarin alle ins en outs van the high life behandeld worden. Terpenen, hybride strains, specifieke medicinale toepassingen en de nieuwste trends uit Cali of hartje stad: deze cannabis sommeliers weten van wanten.

World’s Best Coffeeshop Experience

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitstraling van de kenmerkende Boerejongens stijl. De inspiratie voor het interieur van de shops is de klassieke apotheek van een eeuw geleden, compleet met marmeren toonbanken, glazen puien en glanzend goudgeel messing details. De sommeliers lopen standaard rond in smetteloos witte apothekersjassen, en de Buurtgastheer bij de deur draagt een keurige bolhoed en jacquet. Tja, als je dan Best Coffeeshop in Amsterdam bent, dan pak je ook die extra world league stijlpunten mee, toch?

Best coffeeshop of Amsterdam, World Weed Capital

Het is duidelijk. Nergens ter wereld komen wiettradities en nieuwe cannabis ontwikkelingen zo mooi samen als in de coffeeshop cultuur van Amsterdam – best knap voor ons kleine landje. Maar zelfs in zo’n world weed capital heb je nog uitblinkers, en bij Boerejongens tillen ze die beroemde Amsterdam coffeeshop vibes naar een hoger niveau.

Of je nou komt voor de mooiste genetica, de heerlijkste smaken of een eersteklas cannabis beleving die je nergens anders vindt, bij Boere staan de deuren voor je open. Ervaar het zelf en kom bij Boerejongens proeven hoe Amsterdam de eretitel Best Coffeeshop in the World met succes blijft verlengen!

(advertentie)