(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ruzie komt in de beste families en vriendenkringen voor. Maar of het nou heel verstandig is om als stelletje rollebollend over straat te gaan zodat ook je wietplantage met 50 dames de Sjaak wordt… Nee, dat had beter gekund daar in Varsseveld zondagavond!

Prikvrouwtje in Varsseveld

De politie houdt de zeker en vast sappige details over het relationele gekrakeel in een bovenwoning aan de Dames Jolinkweg grotendeels voor zich, uit angst voor herkenning van de man en de vrouw. Nou ja, jammer dan. Gelukkig blijft er nog wel wat info over.

Bijvoorbeeld de integrerende kop die dagblad De Gelderlander maandag boven een artikel over het incident zet: ‘Vrouw die huisgenoot neerstak in Varsseveld zit nog vast en wordt verdacht van mishandeling‘. Watskeburt hier?

Onbekend steekwapen

Zondagavond mishandelt de vrouw haar huisgenoot in hun woning in Varsseveld, een stokoud dorpje in Gelderland met iets meer dan zesduizend inwoners. Voor een aantal daarvan wordt de zondagsrust wreed verstoord door het ruziënde stel op Dames Jolinkweg.

‘Volgens de politie is bij de ruzie zowel geslagen als gestoken, welk voorwerp is gebruikt als steekwapen laat de politie ‘in dit stadium van het onderzoek’ in het midden’, schrijft de regionale krant.

De echte slachtoffers van het gevalletje huiselijk geweld zijn vijftig lieve, onschuldige plantjes!

Het zal geen speciaal voor de gelegenheid vlijmscherp geslepen slagersmes zijn geweest denken wij, want de ‘neergestoken’ man kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden opgelapt. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis en mocht in de woning boven een dierenspeciaalzaak blijven.

Steekpartijtje krijgt vervelend wietstaartje

Zijn vrouwelijke belager echter, moest wel meekomen, maar dan met de politie richting het politiebureau. Volgens De Gelderlander is er al vaker over de betreffende woning geklaagd door buurtbewoners, maar ook hierover wil de politie niks zeggen in ‘het kader van de privacy’.

En toch krijgt dit verhaal vrijwel direct nog een staartje, een wietstaartje – we zijn hier tenslotte op CNNBS nietwaar? Op het einde van de maandag meldt dezelfde regionale krant ons namelijk het volgende: ‘Hennepkwekerij ontdekt na steekpartij Varsseveld‘.

Tja, dan blijkt zo’n relationele fittie toch echt meer kapot te maken dan in eerste instantie gedacht (gat in de kleren van de man bijvoorbeeld). ‘Er zijn ongeveer vijftig planten ter plaatse versnipperd en apparatuur is in beslag genomen’, weet De Gelderlander…

Moraal van het verhaal: Ruzie liever niet in het bijzijn van wiet!

[beeld: Mayiorica/Shutterstock]
(advertentie)