(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vanaf nu hebben eindelijk ook Nederland en Vlaanderen een volwaardig online magazine voor iedereen die cannabis minded is! RollingStoned.nl serveert elke dag een unieke mix van cannabisnieuws, stoners & growers lifestyle, humor en vooral heel veel deskundige kweekinformatie.

Topkwekers

Het groene hart van RollingStoned is de kolom in het midden van de website, met alles wat de <5 planten hobbykweker maar wil weten over zijn favoriete plant. Een keur aan nationale en internationale marihuana-experts werkt eraan mee. De man die eigenhandig – oké, met wat Nederlandse steun – de Skunk groot maakte in Engeland bijvoorbeeld: Mel Thomas. Uiteindelijk gepakt met een partij wiet ter waarde van 2.8 miljoen pond, waarvoor hij 5 jaar mocht brommen. Vanaf dat moment werd hij een van de bekendste activisten en kweekgoeroes, schrijver van de bestseller ‘Cannabis Cultivation’.

En wat te denken van de Canadees Matt Mernagh, nog zo’n onvermoeibare strijder voor een vrije (wiet)wereld? Zat ook in de bak en heeft eveneens een topboek op zijn naam staan: ‘Marijuana Smokers Guidebook’. Uit Oostenrijk komt Bio Bertje, nooit te beroerd om een nieuwe strain of kweekproduct te testen. Van eigen bodem verder The Kweker en Weckels Wondere Wereld. De laatste 3 schreven eerder ook voor EssensiE. Uit Engeland tenslotte nog Jeff Ditchfield, die o.a. les geeft over medicinale cannabis aan een universiteit, boeken publiceert en mede-eigenaar was van de eerste coffeeshop in Wales: The Beggars Belief. Kortom, een superselectie met absolute eredivisiekwekers!

RS_flyer_voor

Nieuws, columns en lifestyle

Natuurlijk houdt RollingStoned.nl je ook op de hoogte van al het interessante cannabisnieuws uit binnen- en buitenland. Dus alles over achterdeurpolitiek, wetgeving, War on Drugs, medicinale wiet, cannabis als voedsel en bekende wereldburgers met joint. Spraakmakende of gewoon grappige columnisten als BongZilla, ’t Modmeisje, Derrick Bergman van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod en de Marokkaanse rapper Sjaak geven je broodnodige food for the mind. De Amsterdams advocaat mr. Maurice Veldman – bekend van zijn werk voor de cannabisbranche – deelt elke week zijn juridische expertise. Muziek, films, gadgets en wetenschap met dr. Von Steijn complementeren de smakelijke mix op ‘s lands 1e online cannabis magazine.

Missie van RollingStoned.nl

RollingStoned.nl streeft ernaar alle Nederlanders en Vlamingen te bereiken, die gezegend zijn met een cannabishart én met een geestverruimende, b(l)oeiende, ondubbelzinnige geest. Hen te informeren, amuseren en liefst ook te activeren. Want het is van groot belang dat de wondere wereld van wiet en hasj volledig genormaliseerd wordt. Dus niet straffen en criminaliseren zoals minister Opstelten & Co zo graag doen. Maar wel snel reguleren en uiteindelijk helemaal vrijgeven! En als ze dat godbetert in Uruguay en in Colorado (in de VS!) al kunnen…

Volgs ons ook op de social media: twitter.com/@rolstoned  en   facebook.com/rollingstoned.nl 

(advertentie)