(advertentie)
(advertentie)
JEFF DITCHFIELD & MEL THOMAS Lees ook:
(advertentie)

RollingStoned verwelkomt  niet alleen jou, de bezoeker voor het eerst. Maar ook Jeff Ditchfield en Mel Thomas, met recht twee cannabisgrootheden uit de UK die met hun bestsellers vele mensen hebben leren kweken. Hun cannabis CV’s zijn lang maar we wagen dapper een poging.

Jeff Ditchfield is een uitgesproken cannabisactivist en oprichter van Bud Buddies, een organisatie die belangeloos gratis marihuana verstrekt aan (kanker)patiënten, waarvoor hij  schandalig genoeg werd aangeklaagd. Na een langdurend proces werd hij uiteindelijk door een jury onschuldig bevonden. Dit konden de autoriteiten echter niet hebben en ze besloten om Jeff dan maar voor een hoger gerechtshof te slepen waar hij toch werd veroordeeld. Hij heeft boeken over medische marihuana op zijn naam staan die worden onderwezen op de ‘The Royal College of General Practitioners and John Mores’ universiteit. Daarnaast is hij voormalig uitbater van de eerste coffeeshop van Wales: ‘The Beggars Belief’. Wij, en velen met ons, respecteren Jeff voor zijn onderzoeken naar, en tests op cannabisolie als medicijn.

 
Mel Thomas is een voormalige broodkweker en een van de eersten die de welbekende Skunk introduceerde in de UK. In ons eigen Nederland leerde hij de kunst van het maken van cannabis olie, die hij in de jaren die volgden perfectioneerde. Hij werd uiteindelijk gearresteerd en veroordeeld voor een ‘partijtje’ wiet met een straatwaarde van zo’n slordige 2,8 miljoen pond. Zijn straf: vijf jaar in een cel in een van de zwaarst bewaakte gevangenissen van Europa. Mel verzet zich hevig tegen het verbod op cannabis en zijn eerste boek ‘Cannabis Cultivation‘ dat meer dan tien jaar geleden uitkwam behoort tot de top 5 van best verkochte kweekboeken ever.

Bud Buddies Jeff en Mel gingen op Spannabis 2013 op zoek naar een wietsoort met een hoog CBD gehalte, kijk en huiver!

(advertentie)