(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

CNNBS-lezer Deef stuurde ons een enthousiast mailtje: dat we toch zeker eens ‘Ras Kitchen’ op YouTube moeten checken van Rasta Mokko. En weet je wat, niemand beter dan Deef zelf kan uitleggen waarom ook jullie de kook & rookavonturen van Rasta Mokko eens moeten bekijken!

Deef: “Ras Kitchen is een kanaal op YouTube waarin Rasta Mokko en zijn slowfarm centraal staan. Ze leven bijna helemaal van hun eigen oogsten van het land en koken daarmee volledig ‘ital’ volgens de regels van de rastafari. Dit betekent zo natuurlijk mogelijk en hoofdzakelijk vegetarisch.

Ganja is een veel besproken onderwerp, omdat dit door de rastafari als sacrament gebruikt wordt. En omdat Mokko het gewoon heerlijk vindt om high te zijn. Zo zijn er spliff chats waarin Mokko zijn spliff draait en rookt en vervolgens filosofeert over van alles en nog wat. Zo zie je hoe een echte rastafari in Jamaica van het land leeft.

Het heeft voor mij (en waarschijnlijk voor de rest van de 542K subscribers) een ontzettend relaxed en therapeutisch effect om hier naar te kijken. Voor mij het ultieme vermaak als ik stoned ben.”

Nou, thanks Deef (ook namens Mokko, haha). Wij hadden het niet beter kunnen zeggen!

(advertenties)