(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het zal menige lezer wellicht niet ontgaan zijn dat Hollywood-acteur Johnny Depp in een doldwaze vechtscheiding verwikkeld is met zijn ex Amber Heard, eveneens acteur van beroep. Maar als je daarover meer sappige details wilt weten verwijzen we je graag door naar RTL Boulevard en co. Hier gaat het over wiet en daarover had Johnny deze week in de rechtbank ook iets te melden!

Moddergevecht

Veertien jaar lang was de Canadese acteur Johnny Depp (57 jaar toch ook al weer) samen met de Franse zangeres-actrice-model Vanessa Paradis. Uit die relatie rolden twee kinderen: zoon Jack Depp (nu 18) en dochter Lily Rose (21). Daarna kwam o.a. actrice Amber Heard nog in het bed van Depp terecht, trouwde het stel en ging men bekvechtend weer uit elkaar.

Smullen voor de pers natuurlijk en deze week was er een rechtszaak in Groot-Brittannië van de acteur tegen de krant The Sun die Johnny – met instemming van zijn ex-vrouw Amber – een ‘wife beater’ had genoemd. Pikt Johnny natuurlijk niet en daarom staat het hele gezelschap nu in Londen met modder naar elkaar te gooien. Van elkaar meppen tot voor de grap in bed poepen… er komt heel wat shit voorbij in de rechtszaal.

Johnny Depp in betere tijden met zijn vrouw (ex inmiddels) Amber Heard… [foto: BAKOUNINE/Shutterstock]

Jong geleerd, papa bedankt!

Zoals gezegd, is moddergooien niet onze core business, dat is wiet. En laat Johnny daar nu ook iets over gezegd hebben! De acteur maakte bekend dat hij zijn dochtertje Lily Rose wiet gaf toen zij slechts dertien jaar oud was. En dat is volgens Johnny ‘responsible parenting’ ofwel verantwoordelijk opvoeden.

Zit wat in natuurlijk, al moet je je afvragen of het slim is om zoiets in een rechtszaal in de UK te openbaren, aangezien Groot-Brittannië wiet nog steeds verbiedt. Soit, wij zijn het helemaal met Johnny eens als die zegt dat hij slechts wilde dat Lily Rose “zich veilig voelde met de drug in haar vroege tienerjaren”.

De rechtszaak gaat naar verwachting drie weken duren, maar wij zijn 100% voor Team Johnny, wat dacht jij!

[openingsfoto: phol_66/Shutterstock]
(advertenties)