(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

“Fuck a fog machine, we had @elite_solution and @essmokebusters on deck last night at Kushstock in Adelanto nothing but vibes all day mad love”. Aldus de Amerikaanse rapper Chucky Chuck in een Instagram-post over zijn nu al legendarisch te noemen show op het Kushstock Festival in Californië afgelopen weekend. En inderdaad, het zijn beelden om van te smullen mensen!

Een heel andere rookmachine…

Met een zootje felgekleurde lampen en een simpele rookmachine is een muzikaal optreden al aardig op weg, maar het wordt pas moddervet als er tijdens een liveshow ECHTE WIETROOK het publiek wordt ingeblazen. En dat is precies wat Chucky (niet de horrorpop maar de praatzanger) deed met heuse cannabis kanonnen! Niet heel vreemd overigens als je singles uitbrengt met titels als ‘Chucky Chuck Still Don’t Give A Fuck’, haha.

Mooi verhaal voor later…

Nou was de setting ook wel heel toepasselijk voor zo’n soort stunt, aangezien het Kushtock Festival een puur cannabisfestijn is, zoals de letters K-U-S-H in de naam van het event natuurlijk al prijsgeven. Tienduizend toeschouwers waren erbij en die hebben voor de rest van hun leven een mooi verhaal te vertellen op verjaardagsfeestjes, zoveel is zeker. En omdat wiet legaal is in Californië, kan er dus ook met echte THC-dampen worden gefeest door publiek én artiesten.

Chucky kreeg voor zijn geestverruimende stunt hulp van ES Smokebusters, een bedrijf dat zich specialiseert in bijzondere wiet-creaties. In dit geval werd cannabis in kookpotten met een grote steekvlam in brand gezet, waarna een systeem met bladblazers de rook over het publiek verspreidde. Naar verluidt deden ook de food trucks op het festivalterrein uitstekende zaken dankzij het rokerige optreden van Chucky Chuck…

Nou ja, eigenlijk had je er bij moeten zijn om echt te weten hoe dat voelt 😉

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @chuckychuckdgaf

(advertentie)