(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

The High Cloud Podcast seizoen één is ten einde. Althans, dat dacht je! Want Uncle Kush is onverwachts toch terug met een terugblik op dit eerste seizoen. Een met de meest uiteenlopende gasten uit de cannabisindustrie. In deze bonus-aflevering kijken we terug op de grootste fails en leukste momenten én beantwoorden enkele brandende vragen van volgers. Uiteraard kijken we ook een beetje vooruit naar seizoen 2. Dit is The High Cloud Podcast seizoen 1 RECAP / Q&A met Uncle Kush:

THC Podcast RECAP / Q&A

Verrassing! Uncle Kush brengt onverwachts een BONUS episode van The High Cloud podcast. Want eigenlijk is het eerste seizoen van de tiendelige serie al ten einde. Maar toch leek het hem leuk om met ome Kush in deze ‘recap/Q&A’ terug te kijken op een succesvol eerste seizoen.

We bespreken in deze komische terugblik onder andere de grootste fails en de leukste momenten én beantwoorden enkele brandende vragen van volgers; natuurlijk onder het genot van een dikke baap. Uiteraard kijken we ook vooruit naar seizoen 2, want wie achteruit kijkt struikelt wanneer-ie vooruit wilt!

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal en MIS NIETS door je je notificaties aan te zetten.

De enige echte Uncle Kush kijkt tevreden – en high als altijd – terug op een succesvol eerste seizoen van zijn podcast The High Cloud…

The High Cloud Podcast Seizoen 1

In The High Cloud Podcast geeft Uncle Kush een inkijkje in de Nederlandse cannabisindustrie, samen met vrienden en ondernemers uit de branche. Ze roken de meest exotische strains en extracten van dit moment, praten over alles wat met cannabis te maken heeft & horen de verhalen van de meest uiteenlopende gasten. Van nieuwkomers tot veteranen in de wereld van wiet.

Het begint bij beursveteranen – en ondernemers – Jack & Tom in de eerste aflevering; en dab-masters Kees en Runa in de tweede episode. De derde podcast is bij Rinus van Suver Nuver en de vierde is een Q&A met Uncle Kush zelf. Herbert M. Green de interpener leert ons het een en ander over wiet in episode 5. En voor de zesde zaten we in Haarlem met de mannen van CNNBS.nl.

Aflevering 7 en 8 zijn bekleed door de levende legendes Mahmoud (Dutch Passion) en Mila de Hash Queen. De grote uitsmijters van het seizoen zijn o.a. Patrick Stevens van Holigram, één van de kwekers van het wietexperiment. Met als klap op de vuurpijl de finale met Gerard van Coffeeshop en Café Cremers. Welke aflevering vind jij het leukst? Laat het weten in de comments!

Oké, laat maar komen die BONUS Episode RECAP / Q&A van seizoen 1!

Check hier de BONUS Episode RECAP / Q&A van seizoen 1 – wel weer eerst op onderstaand fragment klikken vanwege de leeftijdsbeperking op YouTube:

(advertentie)