(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We mogen ons op 19 maart als stemvee weer uitspreken over de politieke partijen. In Den Haag en Almere kan je zelfs op de PVV stemmen. Maar als je ook maar een heel klein beetje van cannabis houdt laat je dat wel uit je hoofd. Meer anti kan namelijk niet.

Helemaal niks hebben de lokale afdelingen van de PVV in Almere en Den Haag – de enige 2 steden waar ze meedoen – gepresteerd de afgelopen vier jaar. Alleen wat kankeren op moslims, moskeeën, linkse hobby’s en zittende machthebbers. Nu de discussie over experimenteren met gereguleerde wiet in veel Nederlandse steden is losgebarsten, is het interessant om te horen hoe de PVV over cannabis denkt. Nou, zo dus:

“De gedachte dat de overlast en criminaliteit, die verbonden zijn met de handel in en het gebruik van wiet, zullen verdwijnen bij de productie van gemeentewiet, is linkse waanzin”

Aldus de Haagse PVV. De landelijke partij, onder aanvoering van opperangsthaas Geert, is uiteraard niet veel milder. Het liefst zien ze het hele gedoogbeleid afgeschaft, net als het onderscheid tussen soft- en harddrugs.

RollingStoned zal de komende weken in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen nog wel vaker ongevraagd stemadvies geven, maar 1 ding staat wel vast: als je PVV stemt stem je tegen cannabis (en tegen alle andere dingen, maar dat terzijde)…

(advertentie)