(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Die Prins Harry toch. Blijkt het ineens zomaar een echte vriend van de cannabis show te zijn, wie had het ooit kunnen vermoeden…  Zaterdag sprak de naar de VS uitgeweken Britse prins met de beroemde verslavingsarts Dr. Gabor Maté. Het blijkt dat Harry een en ander achter de kiezen heeft qua drugs, maar dat wiet – hoe kan het ook anders – toch zijn enige echte dope friend is!

Openhartige prins Harry praat over drugsgebruik

Dit weekend sprak Prince Harry in een live interview met Dr. Gabor Maté, auteur van het boek “The Myth Of Normal: Trauma, Illness & Healing In A Toxic Culture” onder meer over zijn gebruik van cocaïne, wiet en alcohol. Dat de enige broer van de Britse kroonprins William niet spuugde op drugs, wisten we al uit zijn recente biografie “Spare”.

Maar tijdens het 1 uur durende interview zaterdag kregen we ook details te horen en omdat het nu eenmaal om Harry gaat en niet om de eerste de beste verdwaalde dope head, wordt alles omtrent de prins en drugs automatisch wereldnieuws.

Harry heeft ADD en daarbij helpt cannabis

Zo zegt de hertog van Sussex dat zijn gebruik van sommige drugs hem “echt” mentaal heeft geholpen, nadat een trauma-expert hem diagnosticeerde met aandachtstekortstoornis (ADD). In zijn controversiële memoires gaf Harry toe regelmatig drugs te gebruiken en beschreef hij hoe hij in 2015, toen hij in Nottingham Cottage op het terrein van Kensington Palace woonde, wiet rookte.

Harry de prins:

“Cocaïne deed niets voor me, het was meer een sociaal iets en gaf me zeker een gevoel erbij te horen (…)  Wiet is anders, dat heeft me écht geholpen”

LEES OOKBaanbrekende studie: wiet werkt beter bij ADHD dan Adderall/Ritalin

(advertentie)