(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De werkweek had voor 3 Gelderse wietkwekers niet slechter kunnen beginnen. Opeens staat er maandag  politie voor de deur van hun tot megawietboerderij omgebouwd bedrijfspand in Culemborg, en die komen natuurlijk niet om kinderpostzegels te verkopen.

‘Flinke hennepkwekerij’

Op eigen kracht vindt de politie zelden iets, dus ook in dit geval werd er pas gehandeld nadat er een tip was binnengekomen over ‘mogelijke hennepteelt’. Maar linksom of rechtsom, het bedrijfspand aan de Staalweg in Culemborg kan met recht ‘een flinke hennepkwekerij‘ worden genoemd, zoals politiewoordvoerder Paul Koetsier dan ook doet op zijn Twitterpagina.

Arty-farty

Maar ook op Facebook maakt de politie graag melding van haar successen en aangezien ze die bijna uitsluitend boeken in de categorie fietsendiefstal en de verder vrij kansloze war on drugs, struikel je op de sociale media over de ‘geruimde wietplanten’ zogezegd. In dit Culemborgse geval zelfs met een arty-farty foto erbij en al:

Welja, 2000 wietplanten en 4000 stekjes down the drain. Op naar het volgende ‘succes’ in de Hollandse Hennepoorlog… en nu je vinger opsteken als je denkt dat deze actie ook maar één sikkepit zin heeft gehad 😉

(advertenties)