(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Plagron – jawel de internationale producent van betrouwbare substraten, basisvoedingen en toevoegingen – heeft sinds kort ook een volwaardige kledinglijn. In de gloednieuwe Plagron Store vind je een uitgebreid assortiment aan sportieve kleding zoals vesten, hoodies, shorts, t-shirts en sweatpants maar ook mooie petjes en boxers. 

We hoeven jou als gepassioneerde thuiskweker vast niet te vertellen waar het merk Plagron voor staat. Sinds het bedrijf in 1992 werd opgericht is het namelijk uitgegroeid tot een van de internationale marktleiders op het gebied van substraten en plantenvoeding. Om hun grote fanbase te verblijden besloot het sympathieke bedrijf onlangs te verrassen met een unieke en geheel eigen kledinglijn. Sportieve STREETWEAR ® om zelfs de meest veeleisende thuiskweker tevreden te stellen.

Grow legendary

Grow legendary is al een tijdje de alleszeggende slogan van de producent in plantenvoeding. Logisch want kweken wordt een stuk makkelijker en effectiever met de natuurlijke producten van Plagron. De slogan is echter al even toepasselijk voor Plagron’s nieuwe STREETWEAR ®, want daarin voel je je helemaal legendarisch. Geen eenheidsworst dus maar sportieve en custom-made t-shirts, hoodies, vesten, petten, shorts en sweatpants. Maar de bekende Plagron slogan staat misschien nog wel het mooiste op de heerlijk zittende STREETWEAR ® boxers.

Giveaway!

Benieuwd naar de sportieve kleding van Plagron? Neem dan een kijkje in de nieuwe Plagron Store waar je tijdelijk ook nog eens kunt profiteren van 15% introductiekorting!

En als je dan toch op store.plagron.com bent, kies daar dan meteen even twee items uit die je het liefste gratis zou willen hebben. We mogen van Plagron namelijk 3 x 2 mensen blij maken met twee gratis Plagron STREETWEAR ® items naar keuze.

Om kans te maken ga je naar dit bericht op de CNNBS facebook pagina. Tag in de reacties daaronder vervolgens Plagron en je meest legendarische vriend of vriendin. Als jullie winnen ontvangen jullie beide twee splinternieuwe Plagron STREETWEAR ® producten naar keuze.

(advertentie)