(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie graag concentraten dabt heeft het onderweg lastig. De meeste dab-rigs zijn niet erg handig om mee te nemen en het dabben met een roodgloeiende dabnagel op straat dabben is ook geen doen. Gelukkig maar dus, dat er ook draagbare verdampers zijn voor concentraten.

Het fijne van onderweg dabben is dat je er maar een paar hitjes voor nodig hebt om op de juiste hoogte te geraken. Neem een hitje terwijl je naar de trein loopt en je bent verzekerd van een goede reis 🙂 Alleen ja dat gekloot met een dabnagel en een vlammenwerper is natuurlijk niets voor de reizende medemens.

helix

Een handige verdamper die speciaal gemaakt is voor concentraten is de Helix van Vaporite. De verdamper is een pen die gemaakt is van oersterk titanium wat het apparaat zeer duurzaam maakt. Er zit een glazen dome op met daarin een keramische dabnagel om je concentraten in een mooie rookwolk te veranderen. In luttele seconden is hij gloeiend heet en kun je genieten.

Na 15 seconden – jawel, dat is meer dan genoeg tijd om zo high als een smurf te worden – schakelt de Helix zichzelf uit. Heb je dan nog niet genoeg gehad hoef je maar 3 seconden te wachten en even op de powerknop te drukken voor een tweede dabsessie. Ben je zo stoned geworden dat je de Helix 3 minuutjes niet aanraakt, dan wordt de batterij automatisch uitgeschakeld om zijn levensduur niet onnodig te verkorten.

Om de Helix op te laden sluit je hem aan op de meegeleverde USB oplader waarmee je hem in iedere USB poort kunt opladen. Een LED indicator verandert van rood naar groen waardoor je weet: je kunt weer naar hartenlust dabben! Er worden twee extra keramische dabnagels bij de Helix meegeleverd en ook een roestvrijstalen dabtool om je concentraat mee aan te brengen. Verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, blauw en groen.

De Vaporite Helix kost 54,95 euro en is te koop bij Apollyon.nl.

 

(advertenties)