(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ooit wel eens van nootropics gehoord? Dat zijn geneesmiddelen, kruiden of (pro)hormonen die cognitieve functies zoals je geheugen, spraak of denkvermogen verbeteren. Middelen waar je dus niet stoned of high, maar een beter, scherper en misschien wel slimmer mens van wordt!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch kan het. Er zijn vele verschillende noötropicum, sommigen werken in op hormoon- en neurotransmittersystemen en anderen stimuleren bijvoorbeeld de bloedtoevoer naar de hersenen waardoor je scherper wordt, je beter kunt concentreren en sneller kunt schakelen.

Paneuromix heeft NZT.2 ontwikkeld, een cocktail van verschillende, volledig legale en natuurlijke stoffen die je helpen om de grip op je leven te verbeteren. De verschillende ingrediënten zijn met zorg bij elkaar gezocht en in een uitgekiende dosering in capsules gevangen. Ze zorgen voor een beter functioneren van je brein, en omdat we tegenwoordig op zijn zachtst gezegd enorm veel informatie te verwerken hebben, kan een extra brain boost helemaal geen kwaad. Trouwens, dat is ook een eigenschap van een noötropicum, deze stoffen mogen namelijk pas nootropics genoemd worden als ze alleen maar verbeterende eigenschappen hebben.

Wat doet NZT.2?

 • Helpt plannen en organiseren. Je kunt gerichter aandacht opbrengen wat inspannende taken zoals examens en schrijfwerk gemakkelijker maakt.
 • Verbetert je oplossend vermogen. Met NZT.2 denk je oplossings gerichter, in plaats van alle beren op de weg, focus je je op mogelijkheden er omheen.
 • Verbetert je geheugen. Je herinnert namen van mensen beter en bent niet meer aan het zoeken naar je sleutels omdat je gewoon nog weet waar je ze had gelaten.

Wat zit in NZT.2?

 • ALPHA-GPC, dat staat voor L-Alpha Glycerylphosphorylcholine en is een natuurlijke choline stof. Choline is de voorloper van de neurotransmitter acetylcholine in de hersenen. Daarnaast is choline betrokken bij de vorming van fosfatidylcholine, een belangrijk bestanddeel van de hersenen. NZT.2 van Paneuromix bevat de hoogste dosering Alpha-GPC van een samengesteld product ter wereld.
 • MONNIERI BACOPA, ook wel bacoba monniera of Brahmi genoemd. Het is een kruid dat wordt gebruikt in de Ayurvedie. De werkzame stoffen zijn alkaloïden, saponinen en sterolen.
 • DMAE is een stof die in choline omgezet kan worden en daarmee ook een voorloper van de neurotransmitter acetylcholine.
 • L-THEANINE. Een aminozuur dat bijvoorbeeld ook in groene thee voorkomt en voor diens gezonde werking zorgt.
 • PHOSPHATIDYL SERINE. Zit ook in je hersenen, in je organen en in vette vissoorten zoals haring en zalm. Het is een fosfolipide aan de binnenkant van een celmembraan.
 • GINKGO BILOBA. Ginkgo Biloba staat bekend dat het de normale functie van het geheugen ondersteunt en tevens een ondersteuning geeft aan de doorbloeding.
 • RHODIOLA ROSEA. Is een vetplant en een zogenaamde adaptogeen. Het draagt bij aan een normaal energie metabolisme en is zeer geschikt om te gebruiken voor vermoeidheid.
 • PANAX GINSENG. Heeft een grote reputatie als adaptogeen. Het draagt bij aan lichamelijk en geestelijk herstel en ondersteunt bij vermoeidheid.
 • VITAMINE B12. Ondersteunt de werking van NZT.2 en heeft een energiek effect. Het draagt bij aan een goed werking van je zenuwstelsel en je geheugen.
 • VITAMINE B6. Een belangrijke B-vitamine voor je zenuwstelsel en energieniveau.

NZT.2

Sta je voor een zwaar examen of bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek? Of wil je gewoon scherper zijn en meer uit het leven halen? NZT.2 geeft je lichaam en je brein de kracht om de beste versie van jezelf te zijn. Begin ’s ochtends met 1 capsule en voer de dosering geleidelijk op naar de aanbevolen dosering van 3 capsules per dag. De effecten zijn de hele dag actief. Vanwege de toegenomen energieniveau’s kun je NZT.2 beter niet ’s avonds innemen want dan kan het je uit de slaap houden.

NZT.2 kost 29,95 euro (30 capsules) en is te koop op LightHouseStore.nl

 

 

(advertenties)